Lycoisenary
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Lycoisenary
Discord:
Lycoisenary#9108
Lycoisenary#9108
Corrsy#7006
Discord Corrsy#0001 eklerseniz yardımcı olabilirim..Arkadaşlar elimde internet sitesi ve oluşturulmuş olan minecraft sunucusu var internet sitem .com domainli ben minecraft serverimi nasıl
play.xxxxxxxcraft.com yapıcam bilgisi olan var mı?
poyrazhancilar#8100
Arkadaşlar elimde internet sitesi ve oluşturulmuş olan minecraft sunucusu var internet sitem .com domainli ben minecraft serverimi nasıl
play.xxxxxxxcraft.com yapıcam bilgisi olan var mı?
????#0001
Aynı işlemleri yaptım fakat bende suncuu ekleme girme kısmına gelince olmuyor kendi ip ile girmek zorunda kalıyorum yine.CloudFlare ile domain üzerinden yönlendirme yapabilirsin. Tavsiyemizle. Gayet anlaşılır ve güzel bir şekilde anlatıyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yeni yaptıysanız biraz beklemeniz gerekli, ip adresini hem A olarak hem de SRV olarak eklemeniz iyi olur. Eğer SRV olarak eklemediyseniz ekleyip bekledikten sonra deneyebilirsinizAynı işlemleri yaptım fakat bende suncuu ekleme girme kısmına gelince olmuyor kendi ip ile girmek zorunda kalıyorum yine.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!