Çözüldü MC Sunucuma DDOS tehdidi ediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chris_Brelley

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ChrisBrelley

Discord:

Chris Brelley

Birisi sunucuma DDOS atmakla tehdit ediyor nasıl önlem alabilirim.

Hosting firmanız ile iletişime geçin onlar gerekli önlemleri alır.

Birisi sunucuma DDOS atmakla tehdit ediyor nasıl önlem alabilirim.
Yapacak biri olsa tehdit etmeden yapar büyük ihtimal hack forumlarından alınmış dandik bir ping atma uygulaması ile deneyecektir sakin kalınız ve önleminizi alınız bu önlemlerin arasında hosting firmanızdan yardım alabilirsiniz başarılar <3

Yapacak biri olsa tehdit etmeden yapar büyük ihtimal hack forumlarından alınmış dandik bir ping atma uygulaması ile deneyecektir sakin kalınız ve önleminizi alınız bu önlemlerin arasında hosting firmanızdan yardım alabilirsiniz başarılar <3
Yalnız hosting firmam yok sunucuyu kendim açtım. Kendim önlem nasıl alabilirim. O tehdit ettikten sonra sunucu açık değildi yani yapabilir mi yapamaz mı bilmiyorum.

unknown.png

Not: muhammed.e ben değilim.

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 81
Çatıkatı tosting iseniz korkmanıza gerek yok en fazla 5-10 dakika makineniz düşer. Sonra tekrardan toparlanır. + olarak kimse sunucuya ddos atarken haber vererek atmaz. Büyük ihtimal free attack siteleri kullanıyordur, yani sunucunuza pek bir şey olmayacaktır..

Yalnız hosting firmam yok sunucuyu kendim açtım. Kendim önlem nasıl alabilirim. O tehdit ettikten sonra sunucu açık değildi yani yapabilir mi yapamaz mı bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 131302
Not: muhammed.e ben değilim.
Bırak kendini hacker zannetsin küçük lammer Sürekli save almayı unutma birşey yapamaz merak etme istersen bir hosting firmasına geçiş yapabilirsin yada kendin internetten yabancı forumlardan bakabilirsin

Takma o kişileri sen önlemlerini al koruma pluginlerini felan indir

Firewall sistemleri mevcut ıp sınırlandırma yapabilirsin proxy ile atıyorsa yurt dışına kapatarak çözebilirsin geofirewall veya anti ddos programlarını öneririm açıkcası eğer türkiye içerisinden atıyorsa ve farklı ip adresleriyle atıyorsa tek yapman gereken makinaya ip limiti kurmak.

Bot-Sentry pluginini yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl