Çözüldü Mc sunucu saldırısı yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokdeniz1010

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Gokdenizk01

Discord:

Gokdenizk01

Merhaba arkadaşlar,
Youtebde bir kaç video gördüm ve nasıl oluyor bilemiyorum adam kendine op veriyor op gibi birşey her yetkisi oluyor
Sunucuları, Adamların emeklerini 1 dk da çöp ediyor haritayı felan siliyor ve bu olay daha yeni çıktı gibi birşey.

Ve galiba bazı pluginlerden dolayı açık olabiliyormuş mesela vulcan plugini öyle diyorlar.

Bunun önüne nasıl geçilebilir bir AntiOP plugini kullansak yararlı olurmu pluginde sadece isimleri yazan kişinin tüm yetkileri olabilcek şekilde veya daha yararlı bir plugin varmıdır

Hem benim için yararlı olur hemde sunucu açmayı düşünenler için çok yararlı olabilir

server.properties içinde enable-rcon=false yaparak RCON'u kapatın.
Eski veya az bilinen eklentiler yerine daha güvenilir LuckPerms veya AdvancedSecurity gibi eklentileri tercih edin."Cracked" yani lisanssız eklentileri kesinlikle kullanmayın.

OpGuard → Sunucuda izinsiz OP alınmasını engeller.
ExploitFixer → Güvenlik açıklarını kapatır.
LuckPerms → Yetkilendirme sistemini OP yerine izinler ile yönetir.

Kendi sunucum tam da bu şekilde suan.

server.properties içinde enable-rcon=false yaparak RCON'u kapatın.
Eski veya az bilinen eklentiler yerine daha güvenilir LuckPerms veya AdvancedSecurity gibi eklentileri tercih edin."Cracked" yani lisanssız eklentileri kesinlikle kullanmayın.

OpGuard → Sunucuda izinsiz OP alınmasını engeller.
ExploitFixer → Güvenlik açıklarını kapatır.
LuckPerms → Yetkilendirme sistemini OP yerine izinler ile yönetir.

Kendi sunucum tam da bu şekilde suan.
Normalde lobi sunucunsunda op var birde luckperms velocityde var birisi bana discorddan demişti hesabını banlatacam diye adam beni banlamış hesabımın geçmişine baktım farklı ip den oyuna giriş var authmede logini yapamadan komut felan nasıl kullanılıyorki

Normalde lobi sunucunsunda op var birde luckperms velocityde var birisi bana discorddan demişti hesabını banlatacam diye adam beni banlamış hesabımın geçmişine baktım farklı ip den oyuna giriş var authmede logini yapamadan komut felan nasıl kullanılıyorki
Eklentilerinizi kontrol sağlayın bypass yapmış arkadaş acıktan yararlanmış halen sorun yaşıyorsanız yardımcı olabilirim size.

Sunucuda açık varsa op vermenin dışında farklı şeyler yapabilir, örneğin kendini kurucu yapabilir, database silebilir gm1 alabilir vb. Bu yüzden açığı kapatmaya çalışmak yerine op engellemek saçma, yanlış yere odaklanıyorsunuz.
Dediğiniz Vulcan açığı tam 1 yıl önceydi, hemen fixlendi, şuan bu açık eklentide mevcut değil

Velocity/Bungee ortamında login yapmadan girme açığını kapatmak için BungeeCoord kullanmayın, Velocity kullanın, Luckperms üstünden /server gibi velocity komutlarını kapatın, bu komutları skript mycommand veya benzeri spigot/paper sunucusu üstünden kapatamazsınız çünkü bunlar velocity/bungee komutları, bu yüzden Luckperms üstünden kapatılmalı
Kullandığınız giriş eklentisinin doğru sürümlerini kullanın, örneğin AuthMe kullanıyorsanız aynı zamanda AuthMeVelocity de kullanın

Youtube'de gördüğünüz videolar korumasını sağlama çekmeyen sunucuların patlatıldığı videolar, koruma düzgün yapılırsa hiçbir şekilde giremez.

Youtube'de gördüğünüz videolar korumasını sağlama çekmeyen sunucuların patlatıldığı videolar, koruma düzgün yapılırsa hiçbir şekilde giremez.
Aslında dediklerinin hepsini uyguluyorum velocityde server komutları felan kapalı luckperms de var AuthmeVelocityde var vlocitydeki luckperms den yetki verilmeyince ben sunucuda op olsam bile birini banlayamıyorum

Aslında dediklerinin hepsini uyguluyorum velocityde server komutları felan kapalı luckperms de var AuthmeVelocityde var vlocitydeki luckperms den yetki verilmeyince ben sunucuda op olsam bile birini banlayamıyorum
Bana ulaş sen

Genelde bu tarz saldırıları açık dolu eklentilerden yani güncellenmemiş veya leak olan eklentilerden yapıyorlar. Aynı zamanda birçok korumayı eklemeyip saldırganlara davetiye çıkarıyorlar. Ayrıca vds teki güvenlik duvarı açık ise girişi burdan sağlamış olabilir. Forumdaki birçok konuyu inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl