mc.SonSteve.com │EN İYİ HİLE KORUMASI│YETENEKLER │GÖREVLER │BOSSLAR │GEMMARKET │ KRİSTAL MAĞAZA │KARA BORSA│

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zergi

Network Dev ()
MinePass
Elmaslar
413
Minecraft
ZergiYT

Discord:

Zergi#9302

Kopyanalabilir IP : mc.sonsteve.com

1.jpg

2.jpg

3.jpg
4.jpg

gorseller.jpg

Spawn.jpg

Orman.jpg

Lapis.jpg

Ek warp.jpg

Arena.jpg

Event.jpg

Kopyanalabilir IP : mc.sonsteve.com

Ekli dosyalar

• Lapis.jpg
    Lapis.jpg
    365,1 KB · Görüntüleme: 299
Son düzenleme:
Konu tasarımı efsane. Sistemler güzel. Sunucuya girip bakacağım

Haritalar hoş konu tasarımı geliştirilmeli

Klasik, sade bir Faction sunucusu gördüm tasarımda, umarım bu eski tadı oyunda alabilirim. Açık konuşmak gerekirse pek sunucu tanıtım konularına girip bakmam. Abartılı sunucular yerine bu tarz sunucuları tercih ederim. Gün içinde kesinlikle uğrayacağım.

Bildirim çok iyiydi. :luffy:

Zergi sunucu açmışta gelinmez mi ya :'D.
Haritalar ve Tasarım güzel olmuş :9.

Çok iyi tasarlanmış bir sunucu! Gönülden başarılar. :<3:

Doğruyu söylemek gerekirse şu en son zamanlarda gördüğüm en başarılı konu tasarımlarından birisi sizin sunucunuzun tasarımı olabilir. Sunucu tasarımının yanı sıra sunucu sistemleriniz o kadar özgün ki başka sunucuda olan sistemleri aratmıyor. Bununla birlikte sunucu haritaları da gayet güzel olmuş ki oldukça da yenilikçi görünüyorlar. Sanırsam ilk defa bir Faction sunucusunda oynamaya başlayacağım ki akşam kesin geliyorum.

Konu tasarımınız harika ve ayrıca sunucuyu da inceledim, oyunu harika bir şekilde yapmışlar, oyunu tadıyla oynamak için SonSteve diyorum :D

Sunucuyu beğendim. Özellikle haritalarına. Biraz sunucuda takılayım dedim ve cidden emek harcamışsınız.​

Konu tasarımını beğenmedim açıkcası serverinizdede değişik birşeyler ekleseymişsiniz keşke diğer serverlerdan ayıran daha iyilerinde görmek dileği ile -Whiskey

Konu tasarımı ve sistemler hoş gibi, haritalar harika, başarılar dilerim.

Tasarımı çok beğendim

Sistemler güzel

Harita yetersiz geldi

Girip oynayacağım bir sunucu

Puanım : 7/10

Klasik faction sunucusu işte, başarılar.

server kapalı durumda malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl