87/88 mc.skyblock.tc Öne Çıkan mc.skyblock.tc > 1.21.4+ | SKYBLOCK (19.02.2026) |

Hademir

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
28
Minecraft
Hademir

Discord:

Hademir#1356

Minecraft Sunucu Adresi
mc.skyblock.tc
Sunucu Sürümü
1.21.4
Sunucu Slotu
9999
Sunucu Türü
Skyblock
Zorluk Seviyesi
Emek
Ozel_Siparis_-_SkyBlockTC_Gorsel_1-min.webp
Ozel_Siparis_-_SkyBlockTC_Gorsel_3-min.webp
Ozel_Siparis_-_SkyBlockTC_Gorsel_2-min.webp
Ozel_Siparis_-_SkyBlockTC_Gorsel_4-min.webp

skyblock (1)-min.webp
skyblock (3)-min.webp
skyblock (2)-min.webp
skyblock (5)-min.webp
skyblock-5-min.webp
skyblock-6-min.webp
skyblock-7-min.webp
skyblock-8-min.webp
skyblock-9-min.webp
skyblock-10-min.webp
skyblock-11-min.webp
skyblock (4)-min.webp

Sunucu görselleri çok güzel gözüküyor, kim çekti acaba? :)

reklam tasarımınız çok güzel olmuş aynı sonoyuncu abbys oyun modunu yansıtıyor gibi ( fevkalade yani )

guncel discord adresınız varmı site uzerınden gırıs saglayamıyorum şifre sıfırlama yaptım fakat baglantı gmailime gelmedi hala discord uzerınden arkdaslık attım fakat kabul etmedınız sunucunun dıscord adresının guncel davet lınkını alabılırmıyım

guncel discord adresınız varmı site uzerınden gırıs saglayamıyorum şifre sıfırlama yaptım fakat baglantı gmailime gelmedi hala discord uzerınden arkdaslık attım fakat kabul etmedınız sunucunun dıscord adresının guncel davet lınkını alabılırmıyım
İyi oyunlar dilerim :)

ilk açıldığında arkadaş vasıtası ile bir süre oynadım beğendim, kitle artınca bırakmaya karar vermiştim

Çoğu sunuculardan aynı fakat extra Quest var. Keşke gerçekten çok farklı ve görülmemiş şeylerde olaydı keşke...

"Kasa Anahtarı" eyvah....
1749275447722.webp

Ama hey başarılarınızı diliyorum. Normalde sunucu içlerine girip detaylı şekilde araştırırdım ama her yaptığımda "Konu Baltalama" rezalet kuralı yüzünden yapmak istemiyorum VE geleceğinizde başarılar diliyorum!

Çoğu sunuculardan aynı fakat extra Quest var. Keşke gerçekten çok farklı ve görülmemiş şeylerde olaydı keşke...

"Kasa Anahtarı" eyvah....
Ekli dosyayı görüntüle 265387
Ama hey başarılarınızı diliyorum. Normalde sunucu içlerine girip detaylı şekilde araştırırdım ama her yaptığımda "Konu Baltalama" rezalet kuralı yüzünden yapmak istemiyorum VE geleceğinizde başarılar diliyorum!
Sunucuya girip detaylı bir şekilde incelemen ve kötü yanlarını söylemen hoşuma gider.

Zamanında çok oynardım güzel sunucuydu konu tasarımı ve görsellerde ayrı hoș

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl