MC-SG AÇILIYOR! | by: Ada Gürsoy | Just FUN!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ada06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.786

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

Selam millet, bildiğiniz üzere geçen gün bir photoshop pack'i çıkardım ve 1 gün içinde 70 kişi falan indirdi.
Hepinize çok teşekkür ediyorum, çünkü: 1 gün içinde 70 indirme çok güzel bir rakam. İndiren herkese tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Neyse bu günkü tasarımımız kendime yaptığım MC-SG açılıyor tasarımı.

mc-sg.png

rig.png

Yaptırmak veya Yapmayı öğrenmek isteyenler discord adresim:
ɾƈ Ada Gürsoy#0760

Kendi yaptığım photoshop pack'im

Hep aynı stil yapıyorsun değiştirmen gerek. C4D kullanıp reflection lu yazılar yapabilirsin internette videoları var. Ayrıca rigi kendin yapsan daha iyi olur başarılar.

Hep aynı stil yapıyorsun değiştirmen gerek. C4D kullanıp reflection lu yazılar yapabilirsin internette videoları var. Ayrıca rigi kendin yapsan daha iyi olur başarılar.
2 stil daha var, onları kullanarak yapmayı deneyeceğim.

Eline sağlık bunu ücretsiz sunman zaten harika :)

Gayet güzel ve başarılı tasarım olmuş. Söylediğine göre bu tasarımı birçok kişi senden indirmiş. Umarım ilerde olan zamanlarda yaptığın tasarımı kötüye kullanıp kimselere telif ihtarı atmazsın. Açıkçası bunu söylememde birkaç sebep var. Pek ayrıntıya girmeyeceğim ama eskiden çok yaşadım.

Gayet güzel ve başarılı tasarım olmuş. Söylediğine göre bu tasarımı birçok kişi senden indirmiş. Umarım ilerde olan zamanlarda yaptığın tasarımı kötüye kullanıp kimselere telif ihtarı atmazsın. Açıkçası bunu söylememde birkaç sebep var. Pek ayrıntıya girmeyeceğim ama eskiden çok yaşadım.
Umarım :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl