KahramanOyuncu
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- ItsUnlucky
Discord:
UNLUCKY#6195
UNLUCKY#6195
BloodyX#4069
modemine reset at ipin mac adresin resetlenir zaten halen ddos yiyorsan internet hizmet sağlaycınız ile görüşün müşteri hizmetleri ile görüşün size yardımcı olur.merhabalar ben kendi pcm üzerinden mc server kurudm ve domain bağşladım cmdden ping domain yazınca ip adresim gözüktü bunu engelleyebilirmiyim veya ddos yemeyi nasıl engellerim

efekurban
vicdum#0654
Merhaba, öncelikle kendi bilgisayarın üzerinden minecraft sunucusu kurmak iyi bir fikir değil. Sürekli kendi bilgisayarını yoracak, internet ve elektrik harcayacaksın. Yine de para vermeden sunucu kurmak istiyorsan aternos gibi ücretsiz sunucu sağlayan yerleri tercih edebilirsin. Asıl soruna gelirsek, elinde sonunda kendi ip adresin gözükecek, bunu engelleyen 3. parti yazılımlar ne yazık ki yeterince performanslı çalışmıyor. Eğer statik ip adresine sahip değilsen ya da bir ip havuzu içerisinde değilsen, modemini yeniden başlatarak ip adresini değiştirebilirsin. İp adresinin gözükmesini engellemenin kolay bir yolu yok. Ayrıca DDoS engellenebilecek bir şey değil. Modern çözümler arasında veri merkezlerinde DDoS yükünü hafifletmek için çözümler bulunsa da kendi internetin için kullanabileceğin ucuz bir çözüm bulunmamakta.merhabalar ben kendi pcm üzerinden mc server kurudm ve domain bağşladım cmdden ping domain yazınca ip adresim gözüktü bunu engelleyebilirmiyim veya ddos yemeyi nasıl engellerim
UNLUCKY#6195
zaten elimde bir vds var ama pcmde 32 gb ram var bunu değerlendirmek daha mantıklı olur diye düşündüm aternos server pro gibi hostingler yeterince verimli değil. yanıtınız için teşekkür ederimLocal sunucuda ne birileri oynayabilir ne de sen rahat olabilirsin. Video açtığında lag olur, oyun indirirken lag olur blabla. Ddos gibi şeyleri hiç hesaba katmasan bile saçma sapan bir şeyden öte değil. Çok hevesin var ise serverpro veya aternosdan aç veya ucuz bir makine satın al.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!