Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar sana sunucu satın aldım fakat mc server kururken int bakarak kurdum ve başlata bastımda açılmıyor yanı cmd acılıp hemen kapanıyo yardım edıcek varmı
Internette gelişmiş bat dosyası diye aratıp onu kullan bat dosyasını düzenleyip java yolunu ve jar isminin doğru olduğunu kontrol et en alt satıra PAUSE yazıp kaydet böylece hata alsa bile kapanmayıp ekran donacak hala hatayla karşılaşıyorsan buradan iletebilir veya internetten araştırabilirsin.
Öncelikle başlat bat dosyanızdaki fork isminiz ile kullandığınız forkun isminin uyuştuğuna emin olun ardından uyuşuyorsa ve hala duruyorsa Jdk Kurulu olduğuna emin olun minecraft sürümünüz için en uygun jdk'yı kurun ve tekrar başlatın