Bulundu MC.QUARITE.ORG | Ekibine Yönetim Ortağı Arıyor... - Kaliteli ve Yüksek Donanımlı Ekip!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeamXio Project

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
144
Minecraft
Oasis

Discord:

.ardyy (Ardyy)

logo-mor.png

MC.QUARITE.ORG
Son Derece Kaliteli ve Uğraşılmış Oyun Projesi!

Selam MC-TR Ailesi!

MC.QUARITE.ORG projesi, oyuncularına Minecraft, Hayatta Kalma ve Diğer Oyun dünyalarının
en iyi şekilde nasıl yapıldığını hem gösteren hem de yaşatan bir projedir.

Proje planları çizilmiş olup yürürlüğe girmeden önce birkaç ekip arkadaşına
ihtiyacımız var. Şu anlık ihtiyacımız olan
Yönetim Sorumlusu ve Ortaklığı.

Sizde QUARITE projesinde yer almak, kendinizi Minecraft dünyasına en iyi şekilde
tanıtmak ve oyunculara
en iyi oyun nasıl yapılır öğretmek istiyorsanız bizim projemizde
yerinizi alarak kendinizi gösterebilirsiniz. Aşağıdaki kriterleri ve sorumlulukları
karşıladığınızı düşünüyorsanız,
Discord adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçin.

Projenin temeli atıldı sayılır. Planlar çizilip görev dağılımı yapıldıktan sonra ekibe
yeni katılacak olan arkadaşlar ile beraber
Minecraft dünyasına açılmayı hedefliyor, en iyisi
nasıl olunur? Göstereceğimizi düşünüyoruz.

Katılım Şartları

+16 ve üstü herhangi bir kitle. (Yaşı doldurmuş olması gerekiyor.)

Herhangi bir sunucuda yetkili olmaması gerekiyor.
Mikrofona sahip olması gerekiyor.
Minimum 200 TL bütçe ayırması gerekiyor. (Yönetici Sorumlusu & Ortaklık için geçerli.)

İletişim Bilgileri

Discord: Ardy#9999 (Sunucu Sorumlusu & Yönetim Ekibi)
E-Posta: quaritemc@gmail.com (İletişim E-Postası)

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 215130
MC.QUARITE.ORG
Son Derece Kaliteli ve Uğraşılmış Oyun Projesi!

Selam MC-TR Ailesi!

MC.QUARITE.ORG projesi, oyuncularına Minecraft, Hayatta Kalma ve Diğer Oyun dünyalarının
en iyi şekilde nasıl yapıldığını hem gösteren hem de yaşatan bir projedir.

Proje planları çizilmiş olup yürürlüğe girmeden önce birkaç ekip arkadaşına
ihtiyacımız var. Şu anlık ihtiyacımız olan
Yönetim Sorumlusu ve Ortaklığı.

Sizde QUARITE projesinde yer almak, kendinizi Minecraft dünyasına en iyi şekilde
tanıtmak ve oyunculara
en iyi oyun nasıl yapılır öğretmek istiyorsanız bizim projemizde
yerinizi alarak kendinizi gösterebilirsiniz. Aşağıdaki kriterleri ve sorumlulukları
karşıladığınızı düşünüyorsanız,
Discord adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçin.

Projenin temeli atıldı sayılır. Planlar çizilip görev dağılımı yapıldıktan sonra ekibe
yeni katılacak olan arkadaşlar ile beraber
Minecraft dünyasına açılmayı hedefliyor, en iyisi
nasıl olunur? Göstereceğimizi düşünüyoruz.

Katılım Şartları

+16 ve üstü herhangi bir kitle. (Yaşı doldurmuş olması gerekiyor.)

Herhangi bir sunucuda yetkili olmaması gerekiyor.
Mikrofona sahip olması gerekiyor.
Minimum 200 TL bütçe ayırması gerekiyor. (Yönetici Sorumlusu & Ortaklık için geçerli.)

İletişim Bilgileri

Discord: Tunc#6666 (Sunucu Sorumlusu & Yönetim Ekibi)
E-Posta: quaritemc@gmail.com (İletişim E-Postası)
Bu devirde kimse sizin için 200 tl vereceğini sanmıyorum yani adam gider kendi sunucusunu acar mantıken yani umarım aradıgınız ekip arkadaşları bulursunuz.

Bu devirde kimse sizin için 200 tl vereceğini sanmıyorum yani adam gider kendi sunucusunu acar mantıken yani umarım aradıgınız ekip arkadaşları bulursunuz.
Bu devirde kimse sıfırdan 200 TL bütçe ile bir sunucu kuramaz. Bizim açımızdan ortada hazır bir Proje, Discord Sunucusu, Hazırlanmış Reklamlar, Sunucu Paketleri ve VDS gibi birçok şeyi ortaklara sunuyoruz. Ayrıca tabi ki sunucu üzerinden gelen bütçe bütün ortaklar arasında yeterli miktarda adil olarak paylaştırılıyor.

Kısacası, sıfırdan 200 TL ile bir sunucu kuramazken, 200 TL ile 'Ortaklık' adı altında projemize dahil olan birisi hem kâr ile elde edilen bütçe ile maaş alabiliyor, hem de daha önceden hazırlanmış paketler ve reklamlar ile işin içinden kolayca sıyrılabiliyor. (Sadece 200 TL miktar ödeyerek.)

İyice düşünüldüğünde herkese mantıklı gelen bu olacaktır.

200 TL ile sunucuna kuracağın paketi zor alırsın :)

Hocama katılıyorum, öncesinden böyle proje çok gördük. Arkadaşlar 200TRY gibi bir fiyata böyle bir sunucu açılmayacağını vaat ediyor ama sunucu hakkında bir şey yok. Keşke azda olsa (basit tarzda) gösterseydiniz. Bahsettiğim yüz yüze göstermek değil, konu içerisinde göstermek.

Olayımız da bütçe değil, işlev ve vaat. Burada bahsettiğiniz bütçeyi kolaylıkla sağlayabiliriz, sağlayabilirler. Ama konu üzerinde sadece yazıları renklendirerek maalesef iç açıcı bir şey olmuyor.

Yıllardır da "ortaklar arasında kazanılan para paylaşılacak" ibaresi görüyorum ama ayda bir satılan özel üyelik veya sunucu içerisinde satılacak eşyalarla beraberinde dönen bir para göremedim. Umarım ki, kriterlerinize uyan ve bu bütçeye güzel bir vaat sunabileceğini iddia eden sizler başarırsınız, saygılar.

Hocama katılıyorum, öncesinden böyle proje çok gördük. Arkadaşlar 200TRY gibi bir fiyata böyle bir sunucu açılmayacağını vaat ediyor ama sunucu hakkında bir şey yok. Keşke azda olsa (basit tarzda) gösterseydiniz. Bahsettiğim yüz yüze göstermek değil, konu içerisinde göstermek.

Olayımız da bütçe değil, işlev ve vaat. Burada bahsettiğiniz bütçeyi kolaylıkla sağlayabiliriz, sağlayabilirler. Ama konu üzerinde sadece yazıları renklendirerek maalesef iç açıcı bir şey olmuyor.

Yıllardır da "ortaklar arasında kazanılan para paylaşılacak" ibaresi görüyorum ama ayda bir satılan özel üyelik veya sunucu içerisinde satılacak eşyalarla beraberinde dönen bir para göremedim. Umarım ki, kriterlerinize uyan ve bu bütçeye güzel bir vaat sunabileceğini iddia eden sizler başarırsınız, saygılar.
Bu tarz projeleri istediğiniz kadar görün, "herkesin yaptığı iş aynı" diye bir olay yok. Herkes farklı sunucu yönetir ve döndürür, farklı tarzda girişimler yapar ve aldıkları/verdikleri değişir. 'X sunucusu 200 TL bütçeyle ortak aldı ama ayda 1 satılan ürün yüzünden sunucuyu döndüremediler, proje vardı hazırdı her şey yapamadılar.' şeklinde bir sunucuda oldu diye her sunucuda olacak diye bir şey de yok aynı şekilde.

Herkes farklı projeler oluşturuyor ve bunlar üzerinden ilerlemeyi planlıyor. 1 aylık açılan sunuculardan bahsediyorsan ya da henüz sunucu kurmayı bilmeyen yeni başlayan sunuculardan bahsediyorsan evet bu dediğin doğru olabilir, ancak bu bizim için geçerli değil. Biz ileriye yönelik planlar yapmayı ve bunları hayata gerçekleştirmeyi seven bir ekibiz. Biz özelliklerimizi ve uğraşlarımızı, planlarımızı anlattık. Ekibe katılmak isteyen olursa zaten iletişime geçecektir bizimle. Konuyu veya Projeyi karalamaya yönelik yorum yapacaksanız kendinize saklamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu konu eleştiriye açık olarak oluşturulan bir konu değil. Ekip arayanlara yardımcı olacak bir konudur.

İyi günler.

Bu tarz projeleri istediğiniz kadar görün, "herkesin yaptığı iş aynı" diye bir olay yok. Herkes farklı sunucu yönetir ve döndürür, farklı tarzda girişimler yapar ve aldıkları/verdikleri değişir. 'X sunucusu 200 TL bütçeyle ortak aldı ama ayda 1 satılan ürün yüzünden sunucuyu döndüremediler, proje vardı hazırdı her şey yapamadılar.' şeklinde bir sunucuda oldu diye her sunucuda olacak diye bir şey de yok aynı şekilde.

Herkes farklı projeler oluşturuyor ve bunlar üzerinden ilerlemeyi planlıyor. 1 aylık açılan sunuculardan bahsediyorsan ya da henüz sunucu kurmayı bilmeyen yeni başlayan sunuculardan bahsediyorsan evet bu dediğin doğru olabilir, ancak bu bizim için geçerli değil. Biz ileriye yönelik planlar yapmayı ve bunları hayata gerçekleştirmeyi seven bir ekibiz. Biz özelliklerimizi ve uğraşlarımızı, planlarımızı anlattık. Ekibe katılmak isteyen olursa zaten iletişime geçecektir bizimle. Konuyu veya Projeyi karalamaya yönelik yorum yapacaksanız kendinize saklamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu konu eleştiriye açık olarak oluşturulan bir konu değil. Ekip arayanlara yardımcı olacak bir konudur.

İyi günler.

Ben sadece benzetme yaptım, üstünüze alınabilirsiniz. Ardından burası topluma açık bir forum olarak hizmet veriyor. Konuyu veya projenizi karalamıyorum, aksine öneri sunuyorum. Kendimi de saklamama hiç gerek olduğunu sanmıyorum. Eleştiri dediğiniz ayrı, benzetme ile beraberinde öneri vermek ayrıdır. Tekrardan başarılar.

200 TL ile sunucuna kuracağın paketi zor alırsın :)
Sanırım okumadınız galiba ben kelimem de sunucu için paket söylemedim "kendi sunucusunu acar" dedim paketi zor alır diyorsun da konu paket degil yanlız dikkatli okumanızı tavsiye ederim.İyi günler.

Sanırım okumadınız galiba ben kelimem de sunucu için paket söylemedim "kendi sunucusunu acar" dedim paketi zor alır diyorsun da konu paket degil yanlız dikkatli okumanızı tavsiye ederim.İyi günler.
Dostum ekibine alacağın adamın parasını veremedikten sonra sunucuyu açıp korumalarını almadıktan sonra sen sunucu açmış mı oluyorsun ? eğer ki böyle düşünüyorsan lütfen bu mesajı cevaplama beni boş yere yorma.

Dostum ekibine alacağın adamın parasını veremedikten sonra sunucuyu açıp korumalarını almadıktan sonra sen sunucu açmış mı oluyorsun ? eğer ki böyle düşünüyorsan lütfen bu mesajı cevaplama beni boş yere yorma.
Dostum sen galiba yanlış anlıyorsun yada ben seni anlayamıyorum ? konu adamın parasını verememe degil konu ortaklık ben diyorum ortaklık 200 tl sen diyorsun "adamın parasını veremedikten sonra sunucuyu açıp korumalarını almadıktan sonra sen sunucu açmış mı oluyorsun " diyorsun konu ile zıt gidiyorsun anlaşıldı sen konuya baya uzaktasın onun için daha da spam olmasın diye yazmıyorum iyi günler.

200 lirayla bişi olmaz ciddi bir bütçe ve bir şeyler yapmak istiyorsanız. Jarveus#2768

+ Alımlar devam ediyor. Discord adresi değiştirildi.

Dc alabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl