MC Pre hata !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GorkemBaşkan

VPS:ON
Elmaslar
86
Beyler Olay şu ben Premium kullanıyorum ancak Minecraftı sildim yükledim sonuç aynı

Minecraftı açtıktan sonra aşşağıda kalıyor ekrana bişi gelmiyor sadece aşşağıda

Sildim yükledim
pc resetledim
edp açtım

Sonuc: Aynı

ÇÖZÜM BİLEN VARMI ACABA ?

Resim
dPv5Or.png

Selam değerli forum takipçisi,
Minecraftın orjinal sürümü yerine titan minecraft launcher gibi hem Premium Hesap hemde Crackli Hesap kullanan gibi bir launchera sahip ol.Ordan dene.Veya java sürümüne bak.

Bende de windows 7'de böyle bir sıkıntı olmuştu. Launcher'dan oyunu başlattıktan sonra görev yöneticisini açın ve oradan MinecraftLauncher.exe'yi bulup görevi sonlandırın. Minecraft açılacaktır.

Selam değerli forum takipçisi,
Minecraftın orjinal sürümü yerine titan minecraft launcher gibi hem Premium Hesap hemde Crackli Hesap kullanan gibi bir launchera sahip ol.Ordan dene.Veya java sürümüne bak.
İyi güzelde Onları kullanmamak için premium alıyoruz ya zaten :)[DOUBLEPOST=1491576886,1491576851][/DOUBLEPOST]
Bende de windows 7'de böyle bir sıkıntı olmuştu. Launcher'dan oyunu başlattıktan sonra görev yöneticisini açın ve oradan MinecraftLauncher.exe'yi bulup görevi sonlandırın. Minecraft açılacaktır.
Dostum Bilgisayarı kapaytıp açtım diyorum :) Görev yöneticisimi kalır :D

İyi güzelde Onları kullanmamak için premium alıyoruz ya zaten :)[DOUBLEPOST=1491576886,1491576851][/DOUBLEPOST]
Dostum Bilgisayarı kapaytıp açtım diyorum :) Görev yöneticisimi kalır :D
Dediğimi anlamadım sanırsam. Launcher'dan oyunu başlat ve görev yöneticisinden MinecraftLauncer.exe'yi durdurup dene. Bilgisayarı kapatırsan tüm işlemleri durdurusun. Benim dediğim yol farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl