XBrexorX#2521
Discordunuz nedir?Packimde çok sorunlar var para ile paketin optimizasyonu ve hatalarini gidermenizi istesem ywrdimci olur musunuz ?
maadenci
19.93355481727575, endişelenmenizi gerektirecek hiçbir durum yok! ✔Bota tarattığımda sunucunuzun zaten optimize edilmiş olduğu gözüküyor. Sunucunuzun en düşük TPS değeri19.93355481727575, endişelenmenizi gerektirecek hiçbir durum yok! ✔
maadenci
Raporu kontrol edince fark ettim, demek ki Discord botlarına güvenmemek gerekiyor... Aikar's Flags kullanılmıyor ve gereksiz eski eklentiler var. PlayerMoveEvent çok kez tetiklenmiş, Skript veya bir eklenti buna sebep oluyor olabilir.
BloodyX#4069
kusura bakmayın üni geçtiğimden görmedim arkadaştan ödünç laptobunu istedim dediğiniz başlat.batı yaptııgmda otomatik direk kapanıyor bşlamıyor tekrardan yardımcı olabilirmisinizaslında liteboard vesair güzel bir eklenti oldugunu düşündüğüm için kullanıyorum (adalarda ayrı board, spawn dünyasında farklı ve arena da farklı) bunun için bunu kulalnıyorumMaşallah hocam tüm eklentileri indirmişsiniz, bir oyun modu sunucusunda asla ve asla authme eklemeyin ayrı bir çakmalobi açın veya lobiye authme koyun. MineResetLite yerine farklı Mines eklentileri var spigotmc üzerinde araştırabilirsiniz.
-Xmx5g -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 bu flag düz yani sadece sunucuyu başlatır aşağıda verdiğim başlat.bat kodunu kullanın.
@Echo off
echo Sunucu aktif ediliyor...
java -Xmx3G -Xms5G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=-Daikars.new.flags=true -jar Sunucu.jar noguiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
goto start
Ayrıca LiteBoard hangisi bilmiyorum fakat sanırsam leak eklenti bunun yerine TAB eklentisinin hem tab kısmını hem de scoreboard kısmını kullanabilirsiniz.
1.8.8 sürümü rezil sürüm artık 1.8 sunucuda optimize mantığı kalmadı maalesef fakat size PandaSpigot önerebilirim lütfen 1.8'de farklı bir fork kullanın bu şekilde çok rahat edeceksiniz.
xMadzzy#0523 Discord Üzerinden Benimle iletişime geçer misiniz ?kusura bakmayın üni geçtiğimden görmedim arkadaştan ödünç laptobunu istedim dediğiniz başlat.batı yaptııgmda otomatik direk kapanıyor bşlamıyor tekrardan yardımcı olabilirmisinizaslında liteboard vesair güzel bir eklenti oldugunu düşündüğüm için kullanıyorum (adalarda ayrı board, spawn dünyasında farklı ve arena da farklı) bunun için bunu kulalnıyorum
evet dediğiniz gibi 2 tane tab + scoreboard var ama ikisinide birini tab enable birinde scoreboard enable o şekil ayarlamıştım mineresetline eklentisini değiştiriyorum öneriniz için teşekkür ederim çakma lobide kurucam aslında sadece 1 adet opskyblock kurucagım için gerek duymamıştım ama herkes kurmam gerektiği konusunda ısrarcı oldular dikkate alaraktan kuruyorum teşekkürler tekrardan
1.8.8 de açma sebebim arklar opskyblock açmamı istediler ve oynayacak oyuncu ve oynayacaklarını belirttiler o sürüm ve o katagoride açma sebebimde budur
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!