MC.PIXELNW.COM | OPSKYBLOCK,OPFACTİONS,SURVİVAL,CREATİVE +3 OYUN | 1.8.X

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iMamiReyiZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 13.767
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArenaPvP açmışsınız hayırlı olsun. "Katil Kim?" bekleriz artık :D

ArenaPvP açmışsınız hayırlı olsun. "Katil Kim?" bekleriz artık :D
Doğrudur artık minigameslere kafa yormaya başlıyoruz normal oyunlar tamamdır. Sizi de sunucumuz da görmek isteriz. :)[DOUBLEPOST=1503922397,1503922201][/DOUBLEPOST]
jW5aoD.png

İyi oyunlar dileriz.

Yeniliklerimiz;
  • Arenapvp sunucusunda hile koruması güçlendirildi jitter engeli kaldırıldı.
  • Arenapvp sunucu ana eklentisi değiştirildi ana eklenti artık sağlam ve bir çok açık kapatıldı.
  • Arenapvp'de oyun bittiğinde title eklendi ve 1 saniyelik gg yazmak için korumalık gamemode 1 verildi.
  • Küfür engeli artırıldı.
  • Arenapvp skor tablosu değiştirildi.
  • Arenapvp ELO istatistikleri değiştirildi bakmak için '/elo' yazınız.

• Survival lag geçirildi.
  • Survival performansı artırıldı.

Doğrudur artık minigameslere kafa yormaya başlıyoruz normal oyunlar tamamdır. Sizi de sunucumuz da görmek isteriz. :)[DOUBLEPOST=1503922397,1503922201][/DOUBLEPOST]
jW5aoD.png

İyi oyunlar dileriz.

Yeniliklerimiz;

• Arenapvp sunucusunda hile koruması güçlendirildi jitter engeli kaldırıldı.
    Arenapvp sunucu ana eklentisi değiştirildi ana eklenti artık sağlam ve bir çok açık kapatıldı.
    Arenapvp'de oyun bittiğinde title eklendi ve 1 saniyelik gg yazmak için korumalık gamemode 1 verildi.
    Küfür engeli artırıldı.
    Arenapvp skor tablosu değiştirildi.
    Arenapvp ELO istatistikleri değiştirildi bakmak için '/elo' yazınız.

• Survival lag geçirildi.
    Survival performansı artırıldı.
ArenaPvP'de oyun bittiğinde gm 3 verseniz daha şık olur 1 saniyeliğine

"Katil Kim?" gelmiş hayırlı olsun :D (Beklediğim oyun ama kimse girmiyor)

• KATİL KİM OYUNU AKTİF! +6 ODAYLA +4 MAP
[DOUBLEPOST=1508345348,1507299423][/DOUBLEPOST]TAM GAZ DEVAM!!

@iMamiReyiZ Dostum sunucunuz için logo tasarladım kullanmak istersen buyur link. Bu arada resmi çalmaya kalkışanlar olursa elimde benim yaptığıma dair kanıt var. Ben logoyu bu sunucu için yaptım haberiniz ola. (Biraz basit olmuş olabilir.) Ve bu arada karşılığında hiç bir şey istemiyorum, içimden geldi yaptım. Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@iMamiReyiZ Dostum sunucunuz için logo tasarladım kullanmak istersen buyur link. Bu arada resmi çalmaya kalkışanlar olursa elimde benim yaptığıma dair kanıt var. Ben logoyu bu sunucu için yaptım haberiniz ola. (Biraz basit olmuş olabilir.) Ve bu arada karşılığında hiç bir şey istemiyorum, içimden geldi yaptım. Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İlginiz için çok teşekkürler :)

Türkiyede böyle özenli sunucular oluduğu sürece elimden geleni yaparım.
Teşekkürler +güncel[DOUBLEPOST=1509037023,1508503598][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi[DOUBLEPOST=1509277854][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi[DOUBLEPOST=1509384393][/DOUBLEPOST]Konu güncel +[DOUBLEPOST=1509889009][/DOUBLEPOST]İyi tatiller!

Konu Güncel[DOUBLEPOST=1510394511,1510349575][/DOUBLEPOST]Atamızı saygıyla anıyoruz tekrardan 11.11.2017

Büyük bir sunucu ve konu tasarımını beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl