Mc oynarken masaüstüne atması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baki19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 793

Baki19

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
136
Minecraft
Caki19

Discord:

NMB#3477

Minecraft veya başka oyunlar oynuyorum birden masaüstüne atıyor galiba düzenli aralıkla atıyor emin değilim 5 dk gibi süreyle sadece oyun değil tarayıcılarda da öyle oluyor.Eski bilgisayarda olmuyordu

Bunun çözümü hakkında şu anlık bşr fikrim yok. Olduğu zaman mesaj atarım.

ya aramada yapıyorum buluyorum deniyorum gine almıyor ginede saol mesajın için

Bilgisayarınızın içinde bir virüs olmadığına emin misiniz? değil iseniz internetden araştırarak rahatlıkla bulabileceğiniz antivirüs programlarını öneririm beğenerek kullandığım bir program var belki işinizi görür.

360 total security

Virüsle alakası yok ilk aldımdada öyleydi hemde 2-3 tane antivirüs uygulamam var 1 ini sildim 2 tane var.

İnternet de araştırdım biraz denemek istersen buyur.

1- Aygıt yöneticisine gelip Ekran bağdaştırıcısını güncelleştir.
2- Görev yöneticisine gir ve TWCU.exe adındaki exe dosyasını sil engelle veya kapat.

bu programı dener misin? kullananlar bir kaç gün sonra düzeldiğini dile getiriyor. advanced system care
bilgisayarına format at veya restart at bir de

arkadaşlar bilgisayarı kaptırdım :D cumartesi falan denerim sen denedin mi?

Arkadaşım virüsle alakalı olabilir. NORTON kullanmanı tavsiye ederim.

Ekran kartınızın driveri güncell olup olmadıgından emin olun belki güncell olmadıgından kaynaklıdır bende bu sorunu yaşıyordum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirdim + fps düşüktü LabyMod3_Installer kurdum şuan hiç bir sıkıntım yok .minecraft silip tekrar kurun belki hatalı dosyalar vardır

Bazen bendede oluyor. Sebebsiz yere aniden programdan atıyor beni.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl