Mc.NoxCrafts.Com | Emek Survival | Hile Yasak! | Takım Sistemi | Claim Market | Boss | Sanal Market | İpeksi İle Spawer Kırma | Ve Dahası!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErenTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.332

ErenTN

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
105
Minecraft
ErenTN

Discord:

ErenTN#2902

küçük boyut.jpg

1.png

2019-10-04_20.20.07.png

2019-10-04_20.20.37.png

2019-10-04_20.23.52.png

2019-10-04_20.21.48.png

2019-10-04_20.30.50.png

Mc.KronosCraft.Com // 185.169.52.91 IP'lerinden giriş sağlayabilirsiniz Nameserver'lar tam oturmadığından 'mc.kronoscraft.com' adresinden bağlantı sağlayamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Konu tasarımı hoşuma gitti farklı olmuş, yapıları biraz daha geliştirebilirsiniz. Turuncu odaklı olması biraz kötü durmuş. Başarılar Eren.

Konu tasarımı hoşuma gitti farklı olmuş, yapıları biraz daha geliştirebilirsiniz. Turuncu odaklı olması biraz kötü durmuş. Başarılar Eren.
Yorumun için çok teşekkür ederim <3

Konu tasarımı efsane olmuş konuya farklı bir hava katmış sunucudaki sistemlerden biraz daha ss koyarsan insanlar merak edib canları oynamak ister başarılar diliyorum.Eline koluna sağlık.

Konu tasarımı efsane olmuş konuya farklı bir hava katmış sunucudaki sistemlerden biraz daha ss koyarsan insanlar merak edib canları oynamak ister başarılar diliyorum.Eline koluna sağlık.
Teşekkür ederim değerli yorumun için <3

Konu tasarımı iyi.
Sistemler geliştirilmeli.
Haritalar güzel.

Konu tasarımı iyi.
Sistemler geliştirilmeli.
Haritalar güzel.
Amacım eski klasik tadı yakalamak ve hilesiz bir ortam sunmak o yüzden fazla sistem koymadım yorumun için teşekkür ederim <3

Başarılı bir sunucuya benziyor gelip görecem bir ara.
Kaan Elmas.

Konu tasarımı güzel olmuş kaliteli! , builder gelişebilir ( nights seçebilirsin ) , sistemler içinde girip test edecegim.
başarılar.​

Konu tasarımı güzel olmuş kaliteli! , builder gelişebilir ( nights seçebilirsin ) , sistemler içinde girip test edecegim.
başarılar.​

Harita konusunda tercih edeceğim yorum için teşekkürler <3​

İlk olarak sunucu konu tasarımını muazzam buldum. Bunun yanı sıra cidden emek verilen sistemli bir sunucu olmuş. Elinize sağlık :)

Better-Than-Us-Russian-Original-Season-1-Cronos.jpg

şirket benden

İlk olarak sunucu konu tasarımını muazzam buldum. Bunun yanı sıra cidden emek verilen sistemli bir sunucu olmuş. Elinize sağlık :)
Senin gibi değerli bir insan beğendiyse bu bana yeter çok teşekkür ederim yorumun için seviliyorsunuz <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl