BeyazHayalet
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- sky_war
Essential'ı nasıl "türkçeleştirdiğinizi" bilmiyorum ama sunucu ve eklentilere gelecek olursak klasik bir survival sunucusunda olan klasik eklentiler. Lonca sisteminden başka yeni bir şey göremiyorum. Kim bilir belki lonca sistemi de bildiğimiz klasik eklentilerdendir?*Essentials baştan aşağı düzenlendi; kitler ayarlandı, mesajları türkçeleştirildi!*
NirvanaHost.net - Greyder#0902
vdwqvdwqvdwq
Lütfen server tamamlanmadan bir tarih vermeyin heycanlanıp giriyoruz server kapalı çıkıyor :(Sunucumuz yeniden ve sıfırdan açılacaktır! Sizlerden özür dileriz, sizleri daha çok emek vermenizi istemedik; sorunsuz, eksiksiz ve tam olarak açılmış bir NirvanaTR sunucusu ile tanıştıracağız!
8 Aralık Cumartesi öğle saatlerinde açılacaktır!
Tüm eksikler giderilecektir, VIP ve diğer item alışverişleri web sitemiz üzerinden sorunsuz bir şekilde aktif olacaktır!
Bugün not aldığımız eksiksikler, sizlerin bize bildirdiği eksik ve sorunlar giderilecektir! Sunucumuz full otomasyon bir sunucu olacaktır, web sitemizden çoğu olayları kullanabileceksiniz!
Oyun içerisindeki gelişmiş sistemlerimizin videoları çekilecektir! 8 ARALIK'TA TEKRARDAN VE SIFIRDAN, SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AKTİF OLACAĞIZ! SORUNSUZ BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ, BİZE GÜVENMENİZİ İSTİYORUZ!
TARİH ERTELENMEYECEKTİR, SUNUCUMUZUN GENELİ HAZIR; EKSİKLER GİDERİLECEK VE YENİ SİSTEMLER EKLENECEK!
Orman değişecektir, oyuncu isteğine göre orman yapılacaktır!
"LEGEND SERVER IS BACK" - NirvanaV4.0
Yönetimi
Kişisel discord hesabım: Greyder#0902 eklerseniz, discord sunucumuzun bağlantı adresini (link) veririm ve sunucumuz ile alakalı önemli gelişmelerden, duyurulardan haberdar olursunuz!
! Arda#9572
Konumuzda kabaca yazıyor discord olayı ama neyse, kişisel discord hesabım: Greyder#0902 eklerseniz, ben isteğinizi kabul eder ve sunucumuzun discord adresini veririm -forum kurallar gereği, discord bağlantı adresi vermek yasak-.Merhaba, güzel sunucuya benziyor, discord linkini'de verseydin.
Hercules l YeniNesil l #2923
:D katılıyom3 Haftadır erteleye erteleye bizi heyecanlandırdınız. Merak ediyorum ne kadar kaliteli? :;p
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!