Konu, 3 Eylül 2026 18:02'de tarihine kadar sabit.
Uzun soluklu aranın ardından sunucuya tekrar uğradım ve gerçekten güzel bir ortamı var. Tabii, her sunucunun güzel tarafı olsa da kötü tarafı da vardır. Bu sunucunun kötü tarafı ise yetersiz yetkili olması ve ilgi seviyesinin düşük olması ki bu da beni derinden üzüyor. Başarılar dilerim ;) <3
Destek hizmetimiz üzerinden yetkililer 7/24 destek sağlamaktadır. Discord veya websitemizi kullanmalısınız. Görüşünüz için teşekkür ederiz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Mutlu bayramlar! MuzCraft mağazasındaki tüm ürünlerde %50 indirimler başladı!

Son düzenleme:
sunucuya girdim stajyer yetkili TheCrucial adındaki yetkili bana duelloya girme diyip hapise attı ve üstüne mute yedim pluginler ne kadar iyi olsada yetkili tayfası berbat iyi oyunlar ÖNERMEM

sunucuya girdim stajyer yetkili TheCrucial adındaki yetkili bana duelloya girme diyip hapise attı ve üstüne mute yedim pluginler ne kadar iyi olsada yetkili tayfası berbat iyi oyunlar ÖNERMEM
Sunucumuz ile yaşamış olduğunuz sorunu değerlendirebilmemiz için lütfen destek adresimize ulaşınız.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Haritalar geliştirilmeli.
Görüşünüzün bize yardımcı olabilmesi ve en iyi şekilde değerlendirebilmemiz için bize detaylı ve görselli bir görüş sunabilir misiniz? Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.

Tasarım dışında sunucuyu beğendim böyle güzel bir sunucuya güzel bir tasarım iyi giderdi.

MuzCraft'ta Tüm Banlar Kaldırıldı!

2 yıl aradan sonra yaklaşık +6700'ü aşkın yasak kaldırıldı ve kara listeler affedildi! Yapılan affı en iyi şekilde değerlendirmenizi temenni ediyor ve keyifli oyunlar diliyoruz.

turkiyedeki çoğu faction sunucusundan katlarca iyi bir faction sunucusu arif farkı

Güzel bir sunucu olmuş ama konu tasarımı gelişebilir boş şans ;)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl