Konu, 3 Eylül 2026 18:02'de tarihine kadar sabit.
Konu tasarımına hayran kaldım, haritalar ve sistemler müthiş olmuş. Başarılar dilerim <3

Sistemleri gerçekten harika olan bir sunucu, konu tasarımını ve haritayı zaten görüyoruz

Açıkcası Discord’da, Forum’da nereye baksam adınızı görüyorum :'D
Konu tasarımınız, sistemleriniz, haritalarınız her şeyiniz tek kelime ile harika.
Başarılar İyi Forumlar...

Son düzenleme:
Kaliteli bir sunucu ama gelişme zamanı geldi daha yeni şeyler deneyin sizin için daha iyi olacak ve bazı skriptler yerine onların pluginini kullanın daha iyi olacak sizin için Başarılar Not : Sunucuyu iyice inceledim ;)

KingFaction zamanında da oynadığım, gördüğüm en kaliteli türk sunucu. Şu zamanlarda ne kadar oyuncuları kanser olsa da yetkililerin işlerini muhteşem bir şekilde yapması oynamak için yeterli. Başarılar dilerim.

Kaliteli bir sunucu ama gelişme zamanı geldi daha yeni şeyler deneyin sizin için daha iyi olacak ve bazı skriptler yerine onların pluginini kullanın daha iyi olacak sizin için Başarılar Not : Sunucuyu iyice inceledim ;)
KingFaction zamanında da oynadığım, gördüğüm en kaliteli türk sunucu. Şu zamanlarda ne kadar oyuncuları kanser olsa da yetkililerin işlerini muhteşem bir şekilde yapması oynamak için yeterli. Başarılar dilerim.
Değerli görüşleriniz için teşekkürler! <3<3<3

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sunucu çok güzel ve sistemler çok özgünce hazırlanmış. Haritaları zaten beğenmedim bayıldım :)

Not: Muzcraft hesabımın şifresini hatırlayamıyorum, sitenizden sıfırlamaya çalıştığımda site çöküyor ve sıfırlama bağlantısı e-posta hesabıma gelmiyor, 2. yöntem olarak [email protected] 'a mail gönderdim ama iletilemedi hatası aldım.

Konu tasarımınızı beğendim başarılar

Sunucu çok güzel ve sistemler çok özgünce hazırlanmış. Haritaları zaten beğenmedim bayıldım :)

Not: Muzcraft hesabımın şifresini hatırlayamıyorum, sitenizden sıfırlamaya çalıştığımda site çöküyor ve sıfırlama bağlantısı e-posta hesabıma gelmiyor, 2. yöntem olarak [email protected] 'a mail gönderdim ama iletilemedi hatası aldım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bölümümüze yeni hesabınız ile konuyla alakalı bir talep bırakmanız yeterli olacaktır. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz! <3
Konu tasarımınızı beğendim başarılar
Değerli görüşünüz için teşekkürler!<3

Uzun soluklu aranın ardından sunucuya tekrar uğradım ve gerçekten güzel bir ortamı var. Tabii, her sunucunun güzel tarafı olsa da kötü tarafı da vardır. Bu sunucunun kötü tarafı ise yetersiz yetkili olması ve ilgi seviyesinin düşük olması ki bu da beni derinden üzüyor. Başarılar dilerim ;) <3

İlk oynadığım faction sunucusu olmasa bile ilk sevdiğim faction sunucusu başarılar dilerim <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl