- Elmaslar
- 88
- Minecraft
- byharst
Discord:
Byharst
Byharst
Çok fazla komut yeni oyuncuları zorlayabilir. Yeni oyuncuların rütbeleri keşfedebilmeleri adına böyle olması bizce daha uygundur. Görüşünüz için teşekkür ederiz.Bence skriptle böyle bir şey yapabilirsiniz
Üyenin 50K parası varsa /chatperm yazarak sohbette konuşma sağlayabilsin
Rütbe sisteminede gerek kalmaz ve 50k basit kasılıyor sunucuda.
Değerli görüşünüz için teşekkürler! <3Konu Tasarımı ve sunucu gayet başarılı :alkis:
tengri#7983
Yanıt verdiğiniz için ben teşekkür ederim,Çok fazla komut yeni oyuncuları zorlayabilir. Yeni oyuncuların rütbeleri keşfedebilmeleri adına böyle olması bizce daha uygundur. Görüşünüz için teşekkür ederiz.
Değerli görüşünüz için teşekkürler! <3
Ahmet Bey#0960
Sistemlerimizi, her zaman en iyisi ilkesini takip ederek üstün kılmaya çalışıyor ve çalışacağız. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.Sunucu güzel sistemler idare eder, maplar başarılı, konu tasarımı güzel. Başarılar.
Ahmet Bey#0960
Konu tanıtımındaki yazılar biraz abartı büyük olmuş benim görüşüm
Renk skalası hoş ve dikkat çekici
Sistemler geliştirilebilir
Puanım 6/10
bu sunucuda 3 4 ay oynadım en güzel faction sunucularından bir tanesi sistemler olsun haritalar olsun mükemmel
2019'un yazından beri sizin sunucunuzu görüyorum fakat ne zaman açıldı tam bir bilgim yok. Sunucu çok güzel gözüküyor. Daha önce ziyaret etmiştim.
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz <3<3<3<3<323 Nisan'a özel VIP Hediyesi çok güzel bir incelik olmuş doğrusu <3
Değerli görüşünüz için teşekkürler! <3Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!