Konu, 3 Eylül 2026 18:02'de tarihine kadar sabit.
Konu aldığımız bu sunucu ilk olarak Hexxit sunucusu olarak açılmıştı. Daha sonra Arif bu sunucuyu git gide büyüttü. Şu an kim yönetiyor bilmiyorum ama gerçekten iyi bir konuma geldiği kesin olarak görünüyor. Bu şekilde kendilerini hiç hız kesmeden geliştirmelerini diliyorum.

Sunucuda hile kullanmadığı halde Bilgisayarda hile var diye kardesım banlanmıs :) umarım yetkilililerinizi bakarsınız
Sorunuzu çözebilmemiz adına, kardeşinizin konu hakkında sitemiz üzerinden bir destek talebinde bulunması gerekiyor.

Konu tasarımını göremedim 6/10
Sistemler filan göremedim.
Mapler güzel olmuş 8/10

Başarılar Diliyorum.​
Öncelikle değerli görüşünüz ve dileiğiniz için teşekkürler. Konu tasarımını ve sunucu içi sistemleri neden görememektesiniz?

Otomatik event sistemi çok basarılı her sunucuda olması gerekli nostaljik sunucu
Değerli görüşünüz için teşekkürler.

her ne kadar birbirimizi sevmesek de arif başarılı bir insandır. Sunucusuna da yansıtmış
Değerli görüşün için teşekkür ederim İrfan. Birbirimizi sevmemezlik gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Ben o dönemdeki hatanı yalnızca orada bıraktım.

Konu aldığımız bu sunucu ilk olarak Hexxit sunucusu olarak açılmıştı. Daha sonra Arif bu sunucuyu git gide büyüttü. Şu an kim yönetiyor bilmiyorum ama gerçekten iyi bir konuma geldiği kesin olarak görünüyor. Bu şekilde kendilerini hiç hız kesmeden geliştirmelerini diliyorum.
Yönetimi halen ben ve ekip arkadaşlarım sağlamaktadır. Değerli ve bir o kadar ilgili yorumun için teşekkür ediyoruz.

gayet güzel ve başarılı bir sunucu olmuş. az önce sunucunuzda idim tanıtım videosu çektim.

Youtuber | Mehmet Hakan Kıroğlu

gayet güzel ve başarılı bir sunucu olmuş. az önce sunucunuzda idim tanıtım videosu çektim.

Youtuber | Mehmet Hakan Kıroğlu
Teşekkür ederiz Mehmet bey. Bu sizin 3. MuzCraft tanımınız oldu, aman çaktırmayın :)

Konu tasarımı başarılı,sistemler başarılı,maplar başarılı kalite kokdu.​

Emek verilmiş bir sunucuya benziyor. Başarılar diliyorum.

Güzel oyun sunucusu . Harika bir Factions tadı veriyor .

Sunucunuzu çok beğenedim. Her şey çok güzel gözüküyor. Başarılar dilerim.

sunucuda zamanında bug bulup tüm serveri rahatsız etmiştik sonra bizim sayemizde kapatılmıştı. hala belkide bug vardır :)

ama sunucu güzel ve ilerde daha iyi yerlere geliceğinize inanıyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl