Konu, 3 Eylül 2026 18:02'de tarihine kadar sabit.
Bir Arif Erdoğan klasiği...

Çok güzel bir sunucu, tavsiye ederim.

71597

Ekli dosyalar

• IMG_20190325_005406.png
    IMG_20190325_005406.png
    87,9 KB · Görüntüleme: 325
Tasarım güzel fakat sunucu sıradan diğer factionlardan ayran pek bir özelliği yok hile koruması zayıf en son hızda speed mine denedim yine çalışıyor :D

Tasarım güzel fakat sunucu sıradan diğer factionlardan ayran pek bir özelliği yok hile koruması zayıf en son hızda speed mine denedim yine çalışıyor :D
Öncelikle merhaba, bizi diğer sunuculardan ayıran ve kalitemizi yansıtan kendi kodlamış olduğum sistemlerdir. Eklentilerle sınırlı kalmak yerine böyle bir yol izlemekteyim, Türk Factions oyuncularının yeniliklere pek alışık olmadığından standartları en iyi kalitede sunmaktayım. Örnek vermek gerekirse şu fonkisyonu meslek sistemi ve boss sistemi için yazmıştım;
Kod:
function msk(o: player, mskx: number, mskx1: number, mskp1: number, mskb1: number, msklv: number):
    if {mskx::%{_o}%} is greater or equal to {_mskx}:
        set {msklv::%{_o}%} to {_msklv}
        send "&8[&6&lMuzCraft&8] &eTebrikler, &a%{_mskx}%XP &etoplayarak &a%{_msklv}%Lv&e'e yükseldiniz! &a/meslek" to {_o}
    if {msks::%{_o}%} is not set:
        set {msks::%{_o}%} to 1
        wait 3 seconds
        add {_mskx1} to {mskx1::%{_o}%}
        add {_mskp1} to {mskp1::%{_o}%}
        add {_mskb1} to {mskb1::%{_o}%}
        add {mskx1::%{_o}%} to {mskx::%{_o}%}
        add {mskp1::%{_o}%} to {mskp::%{_o}%}
        add {mskb1::%{_o}%} to balance of {_o}
        send "&8[&6&lMuzCraft&8] &eHesabınıza &a%{mskb1::%{_o}%}%TL&e, &a%{mskp1::%{_o}%}% Puan&e, &a%{mskx1::%{_o}%}%XP &eeklendi. &a/meslek" to {_o}
        mskmc({_o})
        delete {mskx1::%{_o}%}
        delete {mskp1::%{_o}%}
        delete {mskb1::%{_o}%}
        wait 10 seconds
        delete {msks::%{_o}%}
    else:
        add {_mskx1} to {mskx1::%{_o}%}
        add {_mskp1} to {mskp1::%{_o}%}
        add {_mskb1} to {mskb1::%{_o}%}
        wait 10 seconds
        if {msks::%{_o}%} is not set:
            set {msks::%{_o}%} to 1
            add {mskx1::%{_o}%} to {mskx::%{_o}%}
            add {mskp1::%{_o}%} to {mskp::%{_o}%}
            add {mskb1::%{_o}%} to balance of {_o}
            send "&8[&6&lMuzCraft&8] &eHesabınıza &a%{mskb1::%{_o}%}%TL&e, &a%{mskp1::%{_o}%}% Puan&e, &a%{mskx1::%{_o}%}%XP &eeklendi. &a/meslek" to {_o}
            mskmc({_o})
            delete {mskx1::%{_o}%}
            delete {mskp1::%{_o}%}
            delete {mskb1::%{_o}%}
            wait 10 seconds
            delete {msks::%{_o}%}
            stop

Ping sorunu nedeniyle yaşadığımız AntiCheat'e denk gelmiş olduğunuz için Speedmine kullanabilmişsinizdir. Yorumunuz için teşekkürler.

Sunucu çok iyi fakat şunu söylemek istiyorum :D . Yeni gelenler sunucu da çabuk gelişebilirler mi??? :D

Sunucu çok iyi fakat şunu söylemek istiyorum :D . Yeni gelenler sunucu da çabuk gelişebilirler mi??? :D
Görüşünüz için teşekkürler. Daha önce "/para kazanma" komutunu kullanmış mıydınız?

Son düzenleme:
Gayet güzel ve piyasadaki sunuculardan az çok farklı, başarılar ...

Sunucunuzu cidden çok beğendim ve özellikle sistemleriniz ve maplerinizin size özel olması sunucuya ayrı bir hava katıyor umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Mapler cogu nette mevcut sistemler iyi

Şu an ülkemizin en çok oynanan Faction sunucusu tasarımlar zaten efsane olmuş. Daha fazla konuşmaya gerek yok :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl