MC.MINELORIA.NET | [1.8x] Survival MMORPG > Karakter > Kara Büyü > Zindan > Kara Mühür > Gezgin > Özel eşyalar > + Basma > Daha fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı hoşuma gitti animasyonlu olması dahada güzel sunucu içerisindeki sistemlerde gözüme güzel gözüktü.
Geliştirilebilir önü açık olan bir sunucu başarılar dilerim en kısa sürede gelip oynayacağım.

Gayet iyi beğendim. Reklam kısmına konulan banner ise dikkat çekmek için iyi bir yöntem, mesela ben bu konuya onun merakıyla girdim. :D

Konu tasarımı ve haritalar güzel duruyor. Başarılar dilerim! ?

Konu tasarımı hoşuma gitti animasyonlu olması dahada güzel sunucu içerisindeki sistemlerde gözüme güzel gözüktü.
Geliştirilebilir önü açık olan bir sunucu başarılar dilerim en kısa sürede gelip oynayacağım.

Gayet iyi beğendim. Reklam kısmına konulan banner ise dikkat çekmek için iyi bir yöntem, mesela ben bu konuya onun merakıyla girdim. :D

Konu tasarımı ve haritalar güzel duruyor. Başarılar dilerim! ?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

animasyonlu, çok ama çok şık duran, mc-tr ye girdiğimde gözümü kamaştıran bannerinizi çok sevdim.

Konu tasarımı 10/9
Mapler 10/7
Sistemler 10/8

Gayet güzel bir sunucu başarılarınızın devamını beklerim.

Minecraft'ın eulasını tam anlamıyla uygulayan bir sunucu :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl