MC.MINELORIA.NET [1.8x] Factions - Dengeli PvP | İlgili Yönetim | Balıkçı | BattlePass ve Görevler | Efsane Sistemler - BUGÜN 19:00 ORMAN AÇILIŞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wuzzi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
WuzziBey

Discord:

! wuzzi#1867

mineloriabanner.png

mineloriasar1.gif

mineloriasar2.gif

mineloriasar3.gif

mineloriasar4.gif

mineloriasar5.gif
1.png
2.png
3.png

ezgif.com-gif-maker.gif
2022-01-19_16.08.40.png
2022-01-19_16.08.35.png

Kopyalanabilir IP: Mc.MineLoria.Net

Son düzenleme:
● Efsane sistemler göremedim klasik sistemler.
● "Mineloria öncesi gizemli hikayemiz" pekte gizemli durmuyor.
● Haritalar alıntı gibi duruyor ancak daha iyi görüş açılarıyla fotoğraflar çekilebilirdi.
● Makine güzel.
● Umarım başarıyla sunucuyu açarsınız ama diğer faction türü sunuculardan pek farkınız olduğunu söyleyemeyeceğim.

● Haritalar alıntı gibi duruyor ancak daha iyi görüş açılarıyla fotoğraflar çekilebilirdi.
● Makine güzel.
● Umarım başarıyla sunucuyu açarsınız ama diğer faction türü sunuculardan pek farkınız olduğunu söyleyemeyeceğim.
Henüz açılmadığı için geliştirmeler yapılıp konu güncellenecek.

● Makine güzel.
Geliştirmeler yapıldı görüşlerinizi tekrar alabilir miyim? Önerileriniz ve eleştirileriniz bizler için önemli.

''Vakit nakittir'' sistemini kullanan bir sunucu olduğunu görmek beni ziyadesiyle memnun etti sunucunuza yakın zamanda uğrayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl