► mc.minealive.com ◄ | [1.8.X.] Hileler Tamamen Engelli | Gelişmiş Jackpot | Korsan | Banka | Kesintisiz zevk, minimum ping ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineAlive

mc.minealive.com
Elmaslar
15
Minecraft
mc.minealive.com

Discord:

minealive.com

ypwD1j.gif

yp0lEM.gif

ypfdF1.gif

ypwxne.gif

ypw7KY.gif

ypwIeP.gif

spawnlogolu.png

ormanlogolu.png

gemilogolu.png

jackpotlogolu.png

randomtplogolu.png

ab31.jpg

Sunucumuz açılmıştır, herkese iyi oyunlar dileriz.
mc.minealive.com

Son düzenleme:
Konu tasarımı oldukça başarılı, sunucu oldukça güzel. Emeğine sağlık

harita ve konu tasarımı güzele benziyor başarılar

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Konu tasarımı ve haritalar başarılı olmuş, sistemler geliştirilmeli. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımı ve haritalar başarılı olmuş, sistemler geliştirilmeli. Başarılar dilerim <3
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, sürekli olarak yeni sistemler getirmeye ve bulunan sistemlerin üstüne koymaya çalışıyoruz şu anda :)

Konu tasarımını bu aralar çok sık görmeye başladım ama baya güzel bir tasarım, haritalar desen şahane, ama böyle bir sunucu için sistemler klasik gibi duruyor başarılar <3

Tüm herkes sunucumuza davetlidir, sizi de aramızda görmek isteriz.

Konu tasarımını bu aralar çok sık görmeye başladım ama baya güzel bir tasarım, haritalar desen şahane, ama böyle bir sunucu için sistemler klasik gibi duruyor başarılar <3
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, sistemlerimizi oyunun oynanışını ve sadeliğini bozmadan geliştirmeye devam ediyoruz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucumuz kesintisiz hizmet vermektedir, hepiniz davetlisiniz!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konumuz günceldir, kendi kodlamamız sell hand komutu eklenmiştir!
Oyun zevkinizi makisumuma çıkarmak için uğraşıyoruz.

Son düzenleme:
Konu tasarımınız hoş ve güzel gözüküyor, haritalarınızda gerçekten başarılı, sistemlerinizde ise diğer klasik sunuculardan pek bir fark göremedim maalesef, umarım en yakın zamanda sistemleriniz ile ilgili çalışmalarınız başlar. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımınız hoş ve güzel gözüküyor, haritalarınızda gerçekten başarılı, sistemlerinizde ise diğer klasik sunuculardan pek bir fark göremedim maalesef, umarım en yakın zamanda sistemleriniz ile ilgili çalışmalarınız başlar. Başarılar dilerim <3
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, sadelikten yanayız fakat sistemlerimiz gelişmeye devam ediyor.

1591288172057.png

Kendi yapımımız olan eşya satma sistemi aktif edilmiştir, iyi oyunlar.

Her şey güzel gibi, başarılar dilerim.

konu tasarımınız hoş olmuş, haritalarınızı da beğendim , sistemleriniz survival sunucusu için yeterli görünüyor başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl