Ücretsiz MC Kasabası | byMamisya Konu Tasarımı [ÜCRETSİZ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 242655

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
79
Merhaba değerli MC-TR kullanıcıları.

Size yapmış olduğum konu tasarımını ücretsiz şekilde vermek istedim.
Şunu not geçeyim. Ben bir tasarımcı değilim. Fakat içimden öyle bir konu tasarımı
yapmak geldi. Çıkan tasarımı burada paylaşmak istedim.

Kendi yorumum;
Sadece sistemler sayfasını yapamadım. Dediğim gibi tasarımcı değilim.
Ama onun haricinde güzel olduğunu düşünüyorum. Tasarımcı arkadaşlar yorum yaparsa
sevinirim :)

İşte tasarım;

anasayfa.png

sistem.png

gorseller.png

İndirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1634595527691.png

Bu ve bazı bölümler ortada değil ve bazı yazılar sıkışık olmuş, onun harici güzel.​

• Elmas
Tepkiler: pwd
Merhaba değerli MC-TR kullanıcıları.

Size yapmış olduğum konu tasarımını ücretsiz şekilde vermek istedim.
Şunu not geçeyim. Ben bir tasarımcı değilim. Fakat içimden öyle bir konu tasarımı
yapmak geldi. Çıkan tasarımı burada paylaşmak istedim.

Kendi yorumum;
Sadece sistemler sayfasını yapamadım. Dediğim gibi tasarımcı değilim.
Ama onun haricinde güzel olduğunu düşünüyorum. Tasarımcı arkadaşlar yorum yaparsa
sevinirim :)

İşte tasarım;

anasayfa.png

sistem.png

gorseller.png

İndirme linki;
Ben çok beğendim. Ama ne yazık ki hala araştırmadan ilk buldugu konu tasarımını kullanan kişiler var.Arasalar böyle güzel tasarımlar da var ücretsiz olarak. Üzücü

Konu tasarımı gayet güzel ancak, bazı aksamlarda sanırım minik hatalar çıkmış. Ücretsiz olmasına rağmen gerçekten muazzam bir tasarım görüyoruz, iyi forumlar!

Konu tasarımı gayet güzel ancak, bazı aksamlarda sanırım minik hatalar çıkmış. Ücretsiz olmasına rağmen gerçekten muazzam bir tasarım görüyoruz, iyi forumlar!
Teşekkür ederim. Dediğim gibi, tasarım ile uzaktan yakından alakam yok. :<3:

Görseller kısmı dışında gerçekten tatlı hoş bir tasarım olmuş ücretsiz olması ayrı güzel ellerine sağlık.

Güzel bir tasarıma benziyor elinize sağlık.

kendini geliştirebilirsen çok iyi işler çıkarırsın iyi çalışmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl