şimdi eleştiriye açıksınız sanırım bol sistemi demişsinizde bütün sistemler tıpatıp aynı olmasada çoğu sunucuda bulunmakta bol sistemli diyişinize ebiraz güldümEkli dosyayı görüntüle 200822
Ekli dosyayı görüntüle 200804
Ekli dosyayı görüntüle 200805
Ekli dosyayı görüntüle 200806
Ekli dosyayı görüntüle 200807
Ekli dosyayı görüntüle 200808
Ekli dosyayı görüntüle 200809
Ekli dosyayı görüntüle 200810
Ekli dosyayı görüntüle 200811
Ekli dosyayı görüntüle 200812
Ekli dosyayı görüntüle 200813
Ekli dosyayı görüntüle 200814
Ekli dosyayı görüntüle 200815
Ekli dosyayı görüntüle 200816
Ekli dosyayı görüntüle 200817
Ekli dosyayı görüntüle 200818
Ekli dosyayı görüntüle 200819
Ekli dosyayı görüntüle 200820
Ekli dosyayı görüntüle 200821
bol sistemli ile özgün sistem arasında fark var hocam? forumu düzgün kullanır mısınız çoğu zaman yanlış tabirler yapıyorsunuz ilk kez karşılaşmıyorum.şimdi eleştiriye açıksınız sanırım bol sistemi demişsinizde bütün sistemler tıpatıp aynı olmasada çoğu sunucuda bulunmakta bol sistemli diyişinize ebiraz güldüm
ben doğruları söyledim zaten konu sahibi eleştirilere açıksa bunu söylemeye hakkım varbol sistemli ile özgün sistem arasında fark var hocam? forumu düzgün kullanır mısınız çoğu zaman yanlış tabirler yapıyorsunuz ilk kez karşılaşmıyorum.
mocamsteigraa#9992
Kanka o senin hocan olmuyor yanlız haberin olsun. Bi tık sen ona hocalık yaptın :Dbol sistemli ile özgün sistem arasında fark var hocam? forumu düzgün kullanır mısınız çoğu zaman yanlış tabirler yapıyorsunuz ilk kez karşılaşmıyorum.
Corrsy#7006
mocamsteigraa#9992
Sen şizofren falan mısın? Kimsenin kimseyi baltaladığı yok? Tanıtım konusu senin değil ayrıca?Kişinin sorma neden merak değil tamamiyle baltalamadır sorununuz varsa discord adresime ulaşabilirsiniz sunucu tanıtım konusunda kalabalık yapmamış oluruz.
Lasty#0001
Evet arada doktorumun verdiği ilaçları içmeyince oluyor böyle(!). Eymen arkadaşımızı tanıyorum niyeti de apaçık ortada ve tamamen baltalama üzerinedir. Benzer baltalayıcı haraketleri çok kez tekrarladı ve forum üzerinde gerekli cezaları aldı. Sorununuz varsa discord adresime ulaşabilirsiniz sunucu tanıtım konusunda kalabalık yapmamış oluruz.Sen şizofren falan mısın? Kimsenin kimseyi baltaladığı yok? Tanıtım konusu senin değil ayrıca?
eymenozerr
Doktorundan ilaçlarını almalısın forumda aldığım ceza(lar eki olmayacak.) goveriye govizyon dediğim için. Amacım baltalama değil sadece merak etmiştim fakat algılaman gerekiyordu.Evet arada doktorumun verdiği ilaçları içmeyince oluyor böyle(!). Eymen arkadaşımızı tanıyorum niyeti de apaçık ortada ve tamamen baltalama üzerinedir. Benzer baltalayıcı haraketleri çok kez tekrarladı ve forum üzerinde gerekli cezaları aldı. Sorununuz varsa discord adresime ulaşabilirsiniz sunucu tanıtım konusunda kalabalık yapmamış oluruz.
Lasty#0001
Ah canım hatırladığım kadarıyla bir ayda 2 susturma aldın. @staffy2dev Arkadaşın yakın zamanda (1-2ay) aldığı cezaları öğrenmek gibi hakkımız var mı?Doktorundan ilaçlarını almalısın forumda aldığım ceza(lar eki olmayacak.) goveriye govizyon dediğim için. Amacım baltalama değil sadece merak etmiştim fakat algılaman gerekiyordu.
mocamsteigraa#9992
Kardeşinin sunucusu herhalde bu kadar korktuğuna göre baltalanmasındanAh canım hatırladığım kadarıyla bir ayda 2 susturma aldın. @staffy2dev Arkadaşın yakın zamanda (1-2ay) aldığı cezaları öğrenmek gibi hakkımız var mı?
Lasty#0001
Sunucu sahibini tanımıyorum bile. Baltalama yaptığı yer bu oyun sunucusu değil baltalamayı ekibimize yapıyor.Kardeşinin sunucusu herhalde bu kadar korktuğuna göre baltalanmasından
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!