MC Gamer - Yeniden Sevenlerini Buluşturacak mı?

S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
maxresdefault.jpg

MCGamer Yeniden mi Açılıyor?
Yeniden sevenlerini buluşturacak mı?

MCGamer, milyonlarca kişinin oynadığı ve 2012 yılından 2016 yılına kadar ilerleyen ünlü ve PVP sevenleri birleştiren bir sunucuydu. Üstelik bu oyun türünü seven bir kitleye karşı çokta basit olarak görünmediler. Binlerce hatta milyonlarca kişi bu sunucuya katılmak için internetten bedava premium hesapları almaya çalışırken diğer kitle ise ailelerinden böyle bir oyun var bu oyunda premium hesap satın almak istiyorum diyerek sunucuya girmeyi çalıştılar. Türkiye'de çoğu kişi PVP'yi bu sunucu sayesinde söküp öğrendiler.

MCGamer Neden Kapandı?
MCGamer 2015 yılında çok fazla popülerdi. Çoğu ünlü Youtuberın bu sunucuda video çekmesi ile de baya fazla popülerleşti ancak 2016 yılında hiç bir Youtuberın video çekmemesi ile ve sunucu içerisinde az denilmeyecek kadar fazla hile bulunmaktaydı. Sunucunun geliştiricileri bu yükü fazla kaldıramadıkları için sunucunun sitesine Good Bye isimli bir şarkı çalarak sunucuyu kapattılar. Böylece PVP seven kişiler bu duruma üzüldükleri için ardından Badlion sunucusu açıldı ve MCGamer artık PVP sevenlerin unuttuğu bir sunucu oldu.

MCGamer Geri Açılıyor!
Evet yanlış duymadınız MCGamer geri açılıyor. Hemde çok hızlı bir şekilde. Peki bunu nereden biliyoruz? geçtiğimiz pazartesi günü
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'ın resmi sitesinde sunucunun geliştiricilerinden birisi olan ChadTheDJ ''lütfen zamanınızın kısa bir zamanını bu anket için kullanın'' isimli bir konu açıp MCGamer'ın ana sayfasına paylaştı. Paylaştığı makalede ise MCGamer'ın yeniden açılacağı ve Minecraft'ın sürümlerinin uyumları halinde açılacağını duyurdu. Bundan bir kaç saat sonra Yetkili Başvuru diye bir makale daha duyuruldu ancak MCGamer sunucu ekibinin sunucu ne zaman açılacağı hakkında kesin bir bilgi yok ancak ChadTheDJ ile yapılan bir röportajda bu yıl çıkacağı ve sunucu içindeki hile koruması daha gelişmiş bir yapay zeka ile kalbimize tekrardan yazılacağı duyuruldu. Bizde umuduyla MCGamerın tekrar açılmasını bekliyoruz :)

Geleceğine sevindim, oynayamayacağıma üzüldüm.

Açıldığı an orda olacağım çok anım var :)

Açılsın da az pvp atak yav

Bu habere sevindim bu sayede bırakan birçok oyuncu geri dönüyor.

Eski tadı vereceğini sanmıyorum ama yine de bu habere sevindim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl