Mc.EtnaMC.Com ▪Faction'un Nirvanası ▪Batihost Türkiye 10 Ping ▪Eşsiz Sistemler ve Daha Fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemler bana göre klasik kalmış geliştirilmeli ve sunucunuzda fake players eklentisi kullanıldığını farkettim...

Sistemler bana göre klasik kalmış geliştirilmeli ve sunucunuzda fake players eklentisi kullanıldığını farkettim...
? Sunucumuzda o eklenti yok. Kanıtlamazsan yorumunu rapor edeceğim.

Dün sunucunuza giriş yapmadan önce 16 kişi aktif gözüküyordu sunucuya giriş yaptığımda Factions yerine mauseyi getirdiğimde de 16 aktif gözüküyordu Factionsa giriş yaptığımda sunucunuzdaki aktif sayısının 41 kişi olduğunu gördüm.

Dün sunucunuza giriş yapmadan önce 16 kişi aktif gözüküyordu sunucuya giriş yaptığımda Factions yerine mauseyi getirdiğimde de 16 aktif gözüküyordu Factionsa giriş yaptığımda sunucunuzdaki aktif sayısının 41 kişi olduğunu gördüm.
Bilmeden konuşmayınız lütfen sunucumuza bağlı iki adet ovh var. 2 adet Bungeecord açık ve ping olmasın diye iki farklı ip üzerinden giriliyor. EtnaMC.com ipsi üzerinden giren kişi sayısı dışarıda gözükendir. :) iyi forumlar dilerim

Bilmeden konuşmayınız lütfen sunucumuza bağlı iki adet ovh var. 2 adet Bungeecord açık ve ping olmasın diye iki farklı ip üzerinden giriliyor. EtnaMC.com ipsi üzerinden giren kişi sayısı dışarıda gözükendir. :) iyi forumlar dilerim
Umarım dediğiniz gibidir iyi forumlar :)

Sunucu güncelleme notları:

- Discord sunucumuz baştan aşağıya yenilendi.
- Etna TnT sistemi eklendi artık patlattığınız bloklar geri yerine geliyor.
- Hileler banlandı.

- Oyna.EtnaMC.Com
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucuya rapor sistemi eklendi artık hileleri rapor edebileceksiniz.
Oyna.EtnaMC.com

Son düzenleme:
Konu tasarımındaki fontu beğenemedim Nokia'da olan yılan oyunu'na benzemiş font ve, haritayıda beğenemedim harita'da chunks'ları biraz artırsaydınız harita dumanlı olmuş.

Sunucumuz uzun kararlaştırma evrelerinden sonra tekrar sadece Factions moduna döndürülmüştür %100 kalite 10 ping yaşamak isterseniz hepinizi sunucuya bekleriz.
Oyna.EtnaMC.com

Sunucu güncel
Boss eklendi
Görev eklendi
Spawn değiştirildi
Pvpmarket eklendi
Edit kafa eklendi

Moderatör tarafından düzenlendi:
başarılar kardeşim, güzel sunucu olmuş. ellerine sağlık.

Konu tasarımı gri tonu pek güzel durmamış, ayrıca sistemlerimiz bölümünde yazı yaslanılmış, ortalansa daha güzel olurdu sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl