MC DEMİREL - BÜYÜK PROJE - 1 AYLIK EMEĞİMİZ İLE OPSKYBLOCK - 10 GB VDS - MİMAR ALIMI.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihDemirel_

Altın Benim Yeni Sevgilim
Yasaklandı
Elmaslar
172
Minecraft
Melih_Demirel

Discord:

Melih Demirel#2076

KISACA BİZ
kısaca Biz 2 Yıldan Beri (2018-2020) Burlardayız.. Çok Şükür Minecraft Aleminde Tanınıyoruz
Tanımayanlar İçin Şöyle Bir Özet Geçeyim.. Sizin için Çalışıyoruz Ve Didiniyoruz İnşAllah Güzel Yerlere Ulaşmak Dileğiyle..!

NEDEN ALIM YAPIYORUZ?
Alım Yapma Sebebimiz? Şöyle Açıklayım Baya Yerlere
Reklam Yapacağımız İçin Bir Kitle Gelicektir.Bunun İçin
Bizde Ekip Topluyoruz

ŞARTLAR
14 Yaş Üstü
Formu Doldurmak
Bize Ulaşmak..

Form/Başvuru Formu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Proje bahset.

konuyu beğenemedim doğru düzgün bir düşünce yok ve proje dediğiniz şey çok saçma bir şekilde anlatmışsınız proje dediğimiz şey bu akdar kısa olmaz bir planlama olması lazım 2-3 satırlık bir şey değil sonuçta...

Katilmak isterim bu ekibe bana güzel bir takım gibi geldi iletişime geçicem en yakın sürede .

Tabi hala alımlar devam ediyorsa ?

konuyu beğenemedim doğru düzgün bir düşünce yok ve proje dediğiniz şey çok saçma bir şekilde anlatmışsınız proje dediğimiz şey bu akdar kısa olmaz bir planlama olması lazım 2-3 satırlık bir şey değil sonuçta...
Proje 100tl reklam knk anlamadınmı.

KISACA BİZ
kısaca Biz 2 Yıldan Beri (2018-2020) Burlardayız.. Çok Şükür Minecraft Aleminde Tanınıyoruz
Tanımayanlar İçin Şöyle Bir Özet Geçeyim.. Sizin için Çalışıyoruz Ve Didiniyoruz İnşAllah Güzel Yerlere Ulaşmak Dileğiyle..!

NEDEN ALIM YAPIYORUZ?
Alım Yapma Sebebimiz? Şöyle Açıklayım Baya Yerlere
Reklam Yapacağımız İçin Bir Kitle Gelicektir.Bunun İçin
Bizde Ekip Topluyoruz

ŞARTLAR
14 Yaş Üstü
Formu Doldurmak
Bize Ulaşmak..

Form/Başvuru Formu Discord'dan Verilecektir.
Melih Demirel#2076
----
CihanE#2327

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl