Yardım mc de site.ac da domaini vdsye bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugue201333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 33

ugue201333

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
site.ac dan domain aldım ve onu vdsye yansıtmak istiyorum

CloudFlare'da hesap açmalısınız ve orada verilen NameServer adreslerinize satın alım yaptığınız siteden yönlendirme yapmalısınız. Yönlendirmenin ardından CloudFlare hesabınıza girerek NameServer yönlendirmelerinin aktif olmasını beklemelisiniz. Aktif olduktan sonra SRV kaydı oluşturun başa istediğinizi yazabilirsiniz play ya da oyna olabilir.
IP ADDRESS kısmına makina IP'nizi girin ardından Save diyerek kaydedin. 5 Dakika içinde domaininiz aktif olacaktır.

Selamlar, hayırlı olsun domainin. İşlem aslında gözünde büyüttüğün kadar zor değil, sadece birkaç dakikanı alacak bir DNS ayarından ibaret.
Domaini aldığın sitenin paneline giriş yapıp DNS Yönetimi (veya Gelişmiş DNS) sayfasına girmen gerekiyor. Orada yeni bir kayıt ekleme butonu göreceksin. Kayıt türünü A seçip, isim veya host yazan kısma @ işaretini koymalısın. Hedef/IP kısmına da sana verilen VDS sunucunun IP adresini yapıştırıp kaydetmen yeterli.
Eğer sitenin başına www yazıldığında da açılmasını istiyorsan, ya da Minecraft sunucusu kuracaksan ve play.domainin.uzantı şeklinde girilsin istiyorsan aynı işlemi bir kez daha yapabilirsin. Tek farkı, bu sefer isim kısmına @ yerine www veya play yazıp yine aynı VDS IP'ni girmek.
Küçük bir hatırlatma yapayım, bu ayarları kaydettikten sonra yönlendirmenin aktif olması hemen gerçekleşmeyebilir. DNS'lerin oturması genellikle 15-20 dakikayı buluyor, bazen biraz daha uzayabilir. Hemen açılmazsa panik yapma yani, biraz bekle düzelir.

Site.ac ama cugulimc.dev.tc veriyo ki abiler

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl