MC.BLACKWEED.NETWORK | 1.15.2 ANARŞİ | %100 Emek Survival | Vanilla | Neler yapabileceğinizi görmek istiyoruz.

bovemblack

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
bovemblack

Discord:

dostveviski

Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: can#0258
Sunucu adresi: mc.blackweed.network
Açılış Tarihi: 16.04.2020 15:00
Discord: can#0258

Sponsor olmak için iletişim kurabilirsiniz.
anarsireklamust-Kurtarıldı.gif

nice.PNG

anarsireklamorta.gif

nice.PNG

Qc0VV6.gif

nice.PNG

anarsiresimbölmü.png

Son düzenleme:
Türkiye'de Anarşi sunucularının sayısı günden güne artmaya başladı.
Bu da o sunuculardan birisi. Umarım başaralı olursunuz.

Türkiye'de Anarşi sunucularının sayısı günden güne artmaya başladı.
Bu da o sunuculardan birisi. Umarım başaralı olursunuz.
Diğer anarşi sunucuları, anarşinin mantığını iyi kavrayamamış. Hepsi sınırlandırma koyuyorlar. Bizde hiçbir sınırlandırma yok, sunucuya gelenler görüyor. Ayrıca 1.15.2 :)

2B2T nin türk versiyonu :)

oyuncu sayınız nedir merak ettim

oyuncu sayınız nedir merak ettim
Şu an için 150'ye sabitledik. Bazı anlarda çok fazla yüklenme olabiliyor, aktif chunk sayısı fazlalaştığında bazen performans sorunları oluşuyor. Bu sebepten ötürü oyuncu sayısını daha düşük bir rakama sabitleyip, 2b2t 'deki gibi yapmayı planlıyoruz.

Şu an için 150'ye sabitledik. Bazı anlarda çok fazla yüklenme olabiliyor, aktif chunk sayısı fazlalaştığında bazen performans sorunları oluşuyor. Bu sebepten ötürü oyuncu sayısını daha düşük bir rakama sabitleyip, 2b2t 'deki gibi yapmayı planlıyoruz.
Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'da videonuzu gördüm. Sunucuyu optimize ediyordunuz. Sunucu Optimize hakkında bir konu açarsanız herkes için yararlı olacaktır. Şahsen ben severek izledim. Açıklarsanız güzel olur.

Son düzenleme:
Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'da videonuzu gördüm. Sunucuyu optimize ediyordunuz. Sunucu Optimize hakkında bir konu açarsanız herkes için yararlı olacaktır. Şahsen ben severek izledim. Açıklarsanız güzel olur.
Evet bazı sunucuları profesyonel olarak optimie ettiğimiz doğrudur :)
Ama bunu iş olarak yaptığımızdan dolayı, püf noktalarını paylaşmıyoruz pek. TPS ve prformans düşüklüğünü yaşayan arkadaşlara farklı mecralardan gerekli destekleri sunuyor, yardımcı oluyorum.

Güzel bir sunucu olmuş kısıtlama olmamasıda çok süper birşey :D

Güzel bir sunucu olmuş kısıtlama olmamasıda çok süper birşey :D
Deli dehşet şeyleri seviyoruz, Türk yuncuların sınırlarını görmek istiyoruz.
Spawn noktasından, end portalına kadar obsidyen yol yaptılar 25k blokluk :D

bu aralar çok anarşi sunucusu görüyorum konu tasarımı güzel başarılar

Güzel bir sunucuya benziyor. Başarılar <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl