Mc arkadaşı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nesquik10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nesquik10

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Solerim

Discord:

Yon

Merhaba kendime Minecraft’ta oyun arkadaşı arıyorum iki veya üç kişi olabiliriz tlauncher üzerinden oynuyorum 16 yaşındayım gelecek kişi erkekse saygılı olsun yeter başka bir şey istemiyorum instagram üzerinden yada burdan ulaşabilir ig nesquik1s

Merhaba kendime Minecraft’ta oyun arkadaşı arıyorum iki veya üç kişi olabiliriz tlauncher üzerinden oynuyorum 16 yaşındayım gelecek kişi erkekse saygılı olsun yeter başka bir şey istemiyorum instagram üzerinden yada burdan ulaşabilir ig nesquik1s
ben oynarım

Merhaba! bende seninle oynamak isterim yaşım 16 saygıda kusur etmem eğer ilgilenirsen bana instagramdan yaz sana istek attım

Ben oynarım lakin modlu oynamak daha iyi olur diye düşünüyorum (shader takıntım var sayılır) neyse uzattım sana uyar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl