MC annihilation oyunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Apfad22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 554

Apfad22

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Selam arkadaşlar MC annihilation oyununu bir çoğunuz bilmiyor çünkü sadece yabancı serverde var
Anlatiyorum
Şimdi spawna geldiğimizde 4 takım var bunların birine giriyoruz oyuna girdiğinizde mapta ayrı ayrı magaralar var ve buralarda demir lapis Kızıltaş kömür elmas vb madenler var (Bu.madenleri kırınca 1-2 dk sonra yenileniyor ) Evet sonra oyunda setlendik ve adam kesiyoruz adam kesince bize Xp veriyor ve Nexus kırınc
Nexus: Her takımda bir kule var ve bu kulelerde 1 end taşı var bu end taşını 75 kere kırarsanız o takım elenir yani ölünce bir daha doğamaz.
İşte bu kazandigimiz xplerle çeşitli kit alabiliyoruz örnek ninja kit( 8sn görünmez olur yüksekten düşünce hasar almaz) berserker kit : her adam kesme başına ek 1 kalp verir ölünce kalpler gider.( Daha fazla kitler var sadece bu kadar değil

Açıklamam bu kadardı arkadaşlar fazla bilinmeyen iyi bir mc oyununu herkesin bilmesini istedim Kolay gelsin

Bizi aydınlattın. ?

Bütün yabancı sunucuları gezmeme rağmen bu oyunu ilk defa duyuyorum :dusundurucu:

Sahiden bu oyunu ilk defa bende duydum. Gerçekten bu oyunu bende kurgulayıp oynamak isterdim :))

Evet ara sıra girip oynarım ?
Oynaması eğlenceli
İp vermek yasak değilse ip verebilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İp mc.cosmicmc.net end taşı olan yere tiklayın

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl