Puding Bey
Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
@Deichor dan ben sadece bu adamdan şu ana kadar bir şey aldım bakarız belki alırım ama bu skript bende var xdSaol :)
bence sen kullanırsın bunu bence satın al bro xdxdxdxd
@Deichor dan ben sadece bu adamdan şu ana kadar bir şey aldım bakarız belki alırım ama bu skript bende var xdSaol :)
bence sen kullanırsın bunu bence satın al bro xdxdxdxd

Citrus#4361
bu skript nasıl sende var ?@Deichor dan ben sadece bu adamdan şu ana kadar bir şey aldım bakarız belki alırım ama bu skript bende var xd
fikrin için teşekkürler ilerdekigüncellemelerde yaparım belki sonda ztn ödül para var :)Fikir güzel fakat bunu böyle bir minigames yapmak yerine gui sistemiyle yapsaydın config sistemiyle birlikte daha güzel olurdu örnek olarak 4x4 6x6 gibi boyutlar seçip girselerdi güzel olurdu sonunda ödüller falan configden ayarlanabilir. Bunlar sana fikir olsun uğraşmak istersen uğraşabilirsin. İyi satışlar.
saol :)Kullanışlı Kolay Gelsin İyi Satışlar
yetkiyi veriyor merak etme :DSkripti beğendim fakat oyunculara wand yetkismi vericez paste yaptiriyor.
Bizde biliyoruz az bir şey kodlama ;)bu skript nasıl sende var ?
bir sonrki güncellemede ekliyeceğimConfigden odul derken ek olarak kendi ekledigimiz komutla odul verme anlamadinda.
teşekkürlerMantığı güzel bir Skript olmuş. Tebrikler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!