Laving
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 61
Discord:
lavingxd
lavingxd
Freya#6284

efekurban
lavingxd
Merhabalar bence 240 ₺ bandında bir kulaklık bulman olası bile değil bu dönemde bulsan da 7.1 standardında olamaz o yüzden yaklaşık 320 ₺ olan monster pusat oyuncu kulaklığını alabilirsin biraz da bütçe toplayarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Tabiki bütçe artabilir ama genellikle 200tllik şeyi 500tl ye çıkartan oluyor o yüzden öyle bastıra bastıra max. 240tl yazmıştım. JD 711 alma kararı aldım kaliteli ve ucuz gözüküyor. Ürün elime gelince bu konu üzerinden tecrübelerimi paylaşacağım.James Donkey 710 ve 711 modellerine bakabilirsin bu fiyat bandında. 2 yıldan fazla bir süre JD 710 kullandım, şu anda (2 ay gibi bir süredir) JD 720 kullanıyorum fakat belirttiğin fiyat bandında olmadığı için onu söylemiyorum, bütçemi arttırırım diyorsan onu da öneririm.
Lycoisenary#2143
JD 711 kullanıyorum 2 yıldan uzun bir süredir o fiyat bandı için en iyi 7.1 ses kalitesine sahip oyuncu kulaklığı denebilir ama uzun süre olduğu için artık yavaş yavaş kulak kenarlıkları olan sünger kısımlar yıprandı ve yırtılmaya başladı ama yine de öneririmDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Tabiki bütçe artabilir ama genellikle 200tllik şeyi 500tl ye çıkartan oluyor o yüzden öyle bastıra bastıra max. 240tl yazmıştım. JD 711 alma kararı aldım kaliteli ve ucuz gözüküyor. Ürün elime gelince bu konu üzerinden tecrübelerimi paylaşacağım.
TwiX#7879
Dostum merhabalar!Merhaba dostlar, en fazla 240TL olabilecek rahat kulak ağırtmayan mikrofonlu kulak üstü kulaklık arıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yazsın sadece lütfen. Sadece önerdiğin kulaklık hakkında deneyimi olanlar yazarsa çok memnun olurum.
lavingxd
JD 711 kullanıyorum 2 yıldan uzun bir süredir o fiyat bandı için en iyi 7.1 ses kalitesine sahip oyuncu kulaklığı denebilir ama uzun süre olduğu için artık yavaş yavaş kulak kenarlıkları olan sünger kısımlar yıprandı ve yırtılmaya başladı ama yine de öneririm
240TL yi öylesine söylemiştim zaten ucuk fiyatlar veren oluyor diye. Gamepower'ın bir kulaklığını aldım ve şuan memnunum sadece ses kalitesi birazcık daha yüksek olabilirdi ve uzun süre kulakta durunca ağrıtıyor o yüzden kulağımın azıcık önüne takıyorum bazen onun dışında güzeldi.Dostum merhabalar!
240 TL yi bir kenara koy ve biraz daha biriktir benimde kullandığım bir kulaklığı önereceğim.
Ses seviyesi çok iyi, oynadığım oyunlarda sesleri rahatlıkla işitebiliyorum, ses patlamalası yoktur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TwiX#7879
Dediğimi alsaydın çok daha menmun kalırdın.240TL yi öylesine söylemiştim zaten ucuk fiyatlar veren oluyor diye. Gamepower'ın bir kulaklığını aldım ve şuan memnunum sadece ses kalitesi birazcık daha yüksek olabilirdi ve uzun süre kulakta durunca ağrıtıyor o yüzden kulağımın azıcık önüne takıyorum bazen onun dışında güzeldi.
lavingxd
Çok kaba geldi.Dediğimi alsaydın çok daha menmun kalırdın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!