MaxCraft | 1.8+ | Faction | WebSite | AntiHack | %90 Türkçe |

MustafaMertBulut

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

IP adresi maxcraft.batihost.com
Websitesi maxcraft.mc.tc
RAM 4 GB
İletişim skype adresi mert.bulut291

Güzel server ama geliştirilmeli, server, plugin vs[DOUBLEPOST=1492278924,1492278916][/DOUBLEPOST]Güzel server ama geliştirilmeli, server, plugin vs

Server Güzel Geliştirilebilir , Başarılar

Bir gün uğrayacağım :)

Sunucunuzun Paketi ZoneNW vardı değil mi satmışmıydınız yoksa bedavamı verdiniz?

wow benim adımda hesab açıp female yapan bir kişi :(
Güzel server ama geliştirilmeli, server, plugin vs[DOUBLEPOST=1492278924,1492278916][/DOUBLEPOST]Güzel server ama geliştirilmeli, server, plugin vs
forum konusu eski girip bakarsanız zaten bir şeyin geliştirilmeye ihtiyacı olmadığını görüceksiniz.
Server Güzel Geliştirilebilir , Başarılar
üstekki cevabın aynısı
Sunucunuzun Paketi ZoneNW vardı değil mi satmışmıydınız yoksa bedavamı verdiniz?
"ESKİ PAKET" 5-6 kopya satmıştı daha vardır değiştirdim yeni paket kullanıyorum bu sunucuda

wow benim adımda hesab açıp female yapan bir kişi :(

forum konusu eski girip bakarsanız zaten bir şeyin geliştirilmeye ihtiyacı olmadığını görüceksiniz.

üstekki cevabın aynısı

"ESKİ PAKET" 5-6 kopya satmıştı daha vardır değiştirdim yeni paket kullanıyorum bu sunucuda
eskiside olsa banada atma imkanın varmı ? skypem ahmet.arisoy10

eskiside olsa banada atma imkanın varmı ? skypem ahmet.arisoy10
50 ₺ verirsen neden olmasın[DOUBLEPOST=1494183065,1493280035][/DOUBLEPOST]Sunucumuz Güncel[DOUBLEPOST=1494349843][/DOUBLEPOST]sunucumuz güncel[DOUBLEPOST=1494749711][/DOUBLEPOST]sunucumuz güncel

Hmm, düşünmem lazım. Genel olarak bakılınca haritanızın geliştirilmesi gerek. Onun dışında iyi görünüyor.

Hmm, düşünmem lazım. Genel olarak bakılınca haritanızın geliştirilmesi gerek. Onun dışında iyi görünüyor.
forum konuları 6 aydır güncellenmedi güncellemeyide düşünmüyorum (üşendi)
sunucuya girip tekrar değerlendirirsen daha hoş olur[DOUBLEPOST=1496919096,1494945040][/DOUBLEPOST]hela vela velvela

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl