Çözüldü Matrix & Vulcan & GrimAC ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MassiveL34

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
7
Merhaba bu eklentilerin configlerini nasıl ayarlayabilirim default haldeler oyuncular hile olmamasına rağmen atılıyo uyarı düşürüyor yardım edermisiniz ve önerceğiniz başka eklentiler varmı 3 ünü aynı anda kullanıyorum diye mi sorun yaşıyorum acaba

Tam olarak oyuncuların neden atıldığına dair console'deki çıktıyı atabilir misin ?

Tam olarak oyuncuların neden atıldığına dair console'deki çıktıyı atabilir misin ?
Valla değişiyor simulation oluyo başka bişey oluyo hep çok önemli olmayan şeyler adamı kontrol ediyorum /matrix status ile örneğin hiç uyarısı yok gözüküyo ama atılıyorlar devamlı ayrıca matrixte aşağıdaki hatayı veriyo rsürekli birisi bağlanınca 3 ünü aynı anda kullanıyorum diye mi sorun oluyor öneriniz varmı

Kod:
[10:03:15] [Server thread/WARN]: [Matrix] Task #10626 for Matrix v7.4.18 generated an exception
java.lang.NoSuchMethodError: 'int com.viaversion.viaversion.bukkit.platform.BukkitViaAPI.getPlayerVersion(org.bukkit.entity.Player)'
    at me.rerere.matrix.internal.j.c(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.f.aa(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.ye.uJ(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.zm.Pl(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.zm.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.misc.compatibility.FoliaSupport$runDelayedSyncForPlayer$bukkitTask$1.run(Unknown Source) ~[?:?]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:101) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:485) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.b(MinecraftServer.java:1432) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.DedicatedServer.b(DedicatedServer.java:436) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:1347) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1135) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:291) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:840) [?:?]

Valla değişiyor simulation oluyo başka bişey oluyo hep çok önemli olmayan şeyler adamı kontrol ediyorum /matrix status ile örneğin hiç uyarısı yok gözüküyo ama atılıyorlar devamlı ayrıca matrixte aşağıdaki hatayı veriyo rsürekli birisi bağlanınca 3 ünü aynı anda kullanıyorum diye mi sorun oluyor öneriniz varmı

Kod:
[10:03:15] [Server thread/WARN]: [Matrix] Task #10626 for Matrix v7.4.18 generated an exception
java.lang.NoSuchMethodError: 'int com.viaversion.viaversion.bukkit.platform.BukkitViaAPI.getPlayerVersion(org.bukkit.entity.Player)'
    at me.rerere.matrix.internal.j.c(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.f.aa(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.ye.uJ(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.zm.Pl(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.internal.zm.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
    at me.rerere.matrix.misc.compatibility.FoliaSupport$runDelayedSyncForPlayer$bukkitTask$1.run(Unknown Source) ~[?:?]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:101) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:485) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.b(MinecraftServer.java:1432) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.DedicatedServer.b(DedicatedServer.java:436) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:1347) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1135) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:291) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:840) [?:?]
Hocam burada viaversion sürümleri çakışıyor ikisini de güncelleyip tekrar dener misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl