Mato Network | Gerçek Hayat, Hayatta Kalma, ConConCraft Sunucusu. > Eğlencenin Tek Adresi. > Gemi, Uçak, Araba gibi araçlar! > [1.12.2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MatoNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
exya

Discord:

KeremAnıl#2185

sw reimler.jpg
eğlencenin gerçek adresi
2020-05-06_16.32.57.png
2020-05-06_16.33.23.png
2020-05-06_16.33.48.png
2020-05-06_16.33.56.png
pack.png

İyi Eğlencler.

Son düzenleme:
Conconcraftı sistem olarak göstermeniz çok değişik. Başarılar

Moderatör tarafından düzenlendi:

Yani sunucun hakkında bir şey söylemek isterdim ancak klasik bir konu tasarımı kullandığın için ve boş bıraktığın için pek bir şey anlayamadım :'(

Konuyu onaylayan yetkilinin ellerinden öpeyim :D

Hııh, eleştiri sunan birine kızdırdın atmak mı?

Neyse şaka biyana gerçekten eleştireyim, haritalar fena değil, konu tasarımı çok yaygın olan keyubunun ücretsiz tasarımlarından birtanesi, sistemlere conconcraft yazmanız yerine araba falan yazsaydınız daha iyi olabilirdi.

Ek olarak burada Oyunculara,Forum Kullanıcılarına sunulmuş güzel bir gözüken yazı hazırlarsan oyuncu gelebilir.

Puanım: 10/ 5

Not: Forumda yenisiniz herhalde yazamamanızın nedeni forumda 10 adet mesaja sahip olmamanızdır.

Kapanıyorsa neden açılıyor?

Konu tasarımını değiştirmelisin çoğu kişi bu konu tasarımını kullanıyor, haritalar idare eder, sistemler klasik. Başarılar dilerim <3

Klasik konu tasarımlarından kullanmanız gerçekten beni üzdü diyebilirim. Haritalarınız şuanlık güzel, sistemlerinizi ilerleyen zamanlarda geliştirebilirsiniz. Başarılar Dilerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl