Matematik Netlerini Arttırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WhatIsMyName?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, ben 8. sınıfım yakında LGS'ye gireceğim ve araştırdığım kadarıyla genellikle Matematik konusunda zaman yetersizliği yaşanmış. Sayısal kısmında zamanın yetmesi için sizce neler yapabilirim?
Matematik dersi gereksiz bir ders inun yerine hesap makinesi var sonuçta Edebiyat ve Biyoloji dersine çalış ayrıca 500 puan yapacağına inanmıyorsan LGS'e girmene gerek yok diye düşünüyorum eğer okula gitmeme gibi imkanın varsa Açık Liseye geçebilirsin (Okullarda zaten fazla birşey öğretmiyorlar anlatıp geçiyorlar) Amacın meslek değil de paraysa Getir veya Banabi Kuryelik yapabilirsin ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın ya da Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik bölümü oku dükkan da otur gelen geçene kazık at

Matematik dersi gereksiz bir ders inun yerine hesap makinesi var sonuçta Edebiyat ve Biyoloji dersine çalış ayrıca 500 puan yapacağına inanmıyorsan LGS'e girmene gerek yok diye düşünüyorum eğer okula gitmeme gibi imkanın varsa Açık Liseye geçebilirsin (Okullarda zaten fazla birşey öğretmiyorlar anlatıp geçiyorlar) Amacın meslek değil de paraysa Getir veya Banabi Kuryelik yapabilirsin ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın ya da Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik bölümü oku dükkan da otur gelen geçene kazık at
Niye bu kadar genelleme yaptınız? Pınar hanım tarafından kapıdan dışarıya mı attıldınız, ne yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl