MasterNetwork | Survival | Skyblock | Eglencenin Gercek Adresi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterSurvival

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nedir Bu MasterNetwork ?

Daha Öncesinden Master Survival Olan Sunucumuzu Geliştirip Hub Yapmaya Karar Verdik. Skyblock Ve Survival Olan Sunucumuz Artık Daha Eğlenceli. Gelip 30 Dakikada Olsa Bakmanızı Öneririz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MasterSurvival.mcsunucum.net
Hosting : Hanibu
Sürüm : 1.8x 1.9x 1.10x
Ram : 8GB

DETAYLI GÖRSEL VE ANLATIM İÇİN FORM'da BULUNAN SKYBLOCK VE SURVİVAL KONULARIMIZA BAKABİLİRSİNİZ.

JlGplj.png
[/url]

Son düzenleme:
Sunucu Hakkında Çok Az Bilgiye Yer Vermişsin Düzenlemeni Tavsiye Ediyorum.Sunucunun Tek Bir Yerinin Fotoğrafını Paylaşmışsın Warp Vs. Göremiyorum.Oyun İçi Menülerinden Bir Kaçını Paylaşman Doğru Lakin Pek Yararlı Değil.

Sunucu resimleri çok az.Konu düzeni idare eder fakat Sunucu hakkında bilgilerde çok az.
Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl