MASTER SURVIVAL | Sunucu Kapandı Detayları İçeride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterSurvival

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
fb.me/omastersurvival
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Anlık Davet Kodu : VnvJyKe

Arkadaşlar Sunucumuzun Kapanma Detayları Discord Adresin'de Ve Websitemizde Paylaşılmıtşır, (tutmadı) (beceremediler) gibi yorumalarınızı lütfen kendinize saklayın yakında çok güzel bir proje ile karşınızda olacağız

Son düzenleme:
Konu tasarımı güzel sistemler dahada çok geliştirilebilir veya yenı sistemler eklenebilir
umarım istediginz yerlere gelebilirsiniz. Başarılar :)

Konu tasarımı güzel sistemler dahada çok geliştirilebilir veya yenı sistemler eklenebilir
umarım istediginz yerlere gelebilirsiniz. Başarılar :)
Elimizden geleni yapıyoruz, ekibimiz saatlerce çalışyor nerdeyse hiçbir sunucuda göremeyeceğiniz eklentiler var

Başarılar dileriz.

Oyun içi prefix'ler gözümün içine etti. Onun haricinde gayet güzel olmuş.

Fast login güzel bişeye benziyorda umarım bi hata çıkıpta hesap çalınması gibi bir sıkıntı yaşanmaz, başarılar dilerim dostum.

Oyun içi prefix'ler gözümün içine etti. Onun haricinde gayet güzel olmuş.
Yorumunuzu Dikkate Alacağım, Prefix'ler gözden geçirilecek değerli yorumun için teşşekür ederim.
Fast login güzel bişeye benziyorda umarım bi hata çıkıpta hesap çalınması gibi bir sıkıntı yaşanmaz, başarılar dilerim dostum.
Hiçbir sıkıntı yaşanmayacak dostum, kuşkuda kalmasın kimse :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucumuz Sorunsuz Aktif

Son düzenleme:
Açılıştaki Sorundan Dolayı Kusura Bakmayın, Hatasız Kul Olmaz Haydi bakalım sunucu sorunsuz aktif.

bunun bir online oyun sunucusu olması gerek miyomuydu hesap açmadan önce öyle yazdıda nerden oynicamızı bulamadım yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl