[MASTER SURVIVAL] - for awareness! | 2.000₺ değerinde Lonca turnuvası! - Seyis - Zindanlar - Demirci - Pazar - Efsane 19 Ocakta geri dönüyor! [1.20.X]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VOLT

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
15
Minecraft
VOLT

Discord:

volthere

Sunucumuz 19 Ocak Cuma akşam saat 20:00'da açılacaktır.​

BEDROCK + JAVA​

play.mastersurvival.net
r10ca6s.gif

lutrc0r.gif
tm91bjl.gif

1swvqzm.gif
d6klc97.gif

8blfdeo.jpg
j7erxxu.jpg
c014h7b.jpg
pk1nn0f.jpg
3mxw7gb.jpg

Sunucumuz 19 Ocak Cuma akşam saat 20:00'da açılacaktır.​

play.mastersurvival.net

Son düzenleme:
Keşke "önceki" ve "sonraki" yazıları olmasaydı daha güzel olurdu. Birde sunucu görselleri tamamen sunucuyu göstermemiş bence.

Keşke "önceki" ve "sonraki" yazıları olmasaydı daha güzel olurdu. Birde sunucu görselleri tamamen sunucuyu göstermemiş bence.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, bilgi amaçlı ekledik mesajları dikkat çekmesi amacıyla o şekilde eklendi. Sunucu görsellerini ve sistemleri detaylı şekilde discord sunucumuzdaki wiki kanalından inceleyebilirisiniz.

Tasarımlar aşırı hoş duruyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

via versıyon gelıp 1.17 lerıde alsanız cok ıyı olur

Tasarımlar aşırı hoş duruyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Değerli yorumunuz için çok teşşekkür ederim bizde sizleri bekliyoruz ;)

via versıyon gelıp 1.17 lerıde alsanız cok ıyı olur
Altyapımız 1.20 olduğu için daha alt sürümlere şu anlık giriş izini vermeyi düşünmüyoru, zaten eklenti paketi kullanmıyorum ve elimizden geldiği kadar düşük sistemli oyuncularımızı düşündük ve çoğu şeyi sade(vanilla) tutmaya çalıştık. Bu yüzden problem yaşacağınızı sanmıyorum fakat bu yönde çok fazla talep gelirse girişleri açabiliriz.

Menüler ve komutların çoğu çalışmıyor, spawn haritasına sadece NPC konmuş çoğu yer düzenlenmemiş bile internetten indirip npc koyup /setspawn çekilmiş gibi. Paket olduğu gibi indirilip server açılmış hissiyatı veriyor çünkü menüler düzenlenmemiş. Oyuncu sayısı 50 iken event yapıldı ve evente sadece 7 kişi katıldı. Yeni açılan bi sunucuda açılış saatinde 50 kişi sunucuda aktifken 7 kişinin evente katılması ironik ve garip bir şekilde sunucu 50 kişiyken 1 saniyede 20 kişiye düştü 30 kişinin aynı anda çıkası gelmiş galiba.

Kişi sayısı bir yana sunucuyu bitirip öyle açmalısınız gibi geldi çok fazla eksik var. Oyun içerisinde soru sorduğunuz zaman hiçbir yetkiliden cevap alamıyorsunuz yani cevap alıyorsunuz ama diyalog yok. Oyun içerisinden yaklaşık 20 kere aynı soruyu sordum 5 kere hepsi aynı cevabı verdi 5 kere verdikleri cevabın işe yaramadığını söyledim ama sorunla ilgilenmediler tam tersine aynı cevabı vermeye devam ettiler. Sorun da bir komutun düzgün çalışmamasıydı.

Başarılar.

Menüler ve komutların çoğu çalışmıyor, spawn haritasına sadece NPC konmuş çoğu yer düzenlenmemiş bile internetten indirip npc koyup /setspawn çekilmiş gibi. Paket olduğu gibi indirilip server açılmış hissiyatı veriyor çünkü menüler düzenlenmemiş. Oyuncu sayısı 50 iken event yapıldı ve evente sadece 7 kişi katıldı. Yeni açılan bi sunucuda açılış saatinde 50 kişi sunucuda aktifken 7 kişinin evente katılması ironik ve garip bir şekilde sunucu 50 kişiyken 1 saniyede 20 kişiye düştü 30 kişinin aynı anda çıkası gelmiş galiba.

Kişi sayısı bir yana sunucuyu bitirip öyle açmalısınız gibi geldi çok fazla eksik var. Oyun içerisinde soru sorduğunuz zaman hiçbir yetkiliden cevap alamıyorsunuz yani cevap alıyorsunuz ama diyalog yok. Oyun içerisinden yaklaşık 20 kere aynı soruyu sordum 5 kere hepsi aynı cevabı verdi 5 kere verdikleri cevabın işe yaramadığını söyledim ama sorunla ilgilenmediler tam tersine aynı cevabı vermeye devam ettiler. Sorun da bir komutun düzgün çalışmamasıydı.

Başarılar.
Güncellemeler ile sorunları düzeltiyoruz zaten, her sunucuda açılışta olabilecek basit sorunlar. Her hangi bir event yapıldığını hatırlamıyorum anahtarlar dışında 7 kişinin katılımını nereden gördünüz bilmiyorum fakat sunucuda yayıncılar oynuyor ve bir yayıncı yayını kapattığı zaman anlık düşüş olabiliyor ayrıca dün de bir crash sorunu mevcuttu bu yüzden bakım çalışması yaptık sorun bundan da kaynaklı olabilir. Eleştriniz için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim.

Bedava konu tasarımı, bedava haritalar ve muhtemelen bedava bir paket ama 2.000₺ para ödülü vereceğinizi iddia ediyorsunuz. Üzgünüm ancak hiç inandırıcı gelmedi. Lütfen tanıtımınızı daha iyi yapın, başarılar.

Bedava konu tasarımı, bedava haritalar ve muhtemelen bedava bir paket ama 2.000₺ para ödülü vereceğinizi iddia ediyorsunuz. Üzgünüm ancak hiç inandırıcı gelmedi. Lütfen tanıtımınızı daha iyi yapın, başarılar.
Konu tasarımı Tusserte'ye özel yaptırılmıştı bedava değil, Hartialar üzerinde bir sürü geliştirme yapıldu build ekibi tarafımızca, eklenti paketininde bedava halini bulursanız bağlantısını paylaşabilirsiniz. ayrıca neyin bedava neyin ücretli olduğununda sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Tanıtımımız gayet yerinde ve bunu oyuncu sayımız ve kitlemiz ve yayıncılarımız ile zaten ortaya koyuyoruz. Oyun içerisinde bir şeylere birikip içinizde tutamayıp gelip buraya baltalamanız gülünç durum :)

Konu tasarımı Tusserte'ye özel yaptırılmıştı bedava değil, Hartialar üzerinde bir sürü geliştirme yapıldu build ekibi tarafımızca, eklenti paketininde bedava halini bulursanız bağlantısını paylaşabilirsiniz. ayrıca neyin bedava neyin ücretli olduğununda sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Tanıtımımız gayet yerinde ve bunu oyuncu sayımız ve kitlemiz ve yayıncılarımız ile zaten ortaya koyuyoruz. Oyun içerisinde bir şeylere birikip içinizde tutamayıp gelip buraya baltalamanız gülünç durum :)
Eğer bu tasarımın özel olduğunu düşünüyorsanız üzgünüm ama tasarımcı arkadaş sizi tokatlamış. Çünkü bu tasarımı birkaç farklı sunucuda gördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam, bu; birkaç yıllık tasarım ve eski tanıtım konularındaki görseller otomatikman siliniyor. Haritalar üzerinde bir sürü güncelleme yapmanıza rağmen en son hali bu ise mimarlarınızı daha iyi kişilerden seçmenizi öneririm. Sunucunuz için kullandığınız materyallerin bedava olup olmaması elbette beni veya başka herhangi birini ilgilendirmez ancak bedava şeyler kullanan bir sunucunun 2.000₺ para ödülü vereceğine kimse inanmaz. Ayrıca baltalama yapacak olsam direkt "berbat sunucu" gibi kısa kelimeler kullanırdım.

Eğer bu tasarımın özel olduğunu düşünüyorsanız üzgünüm ama tasarımcı arkadaş sizi tokatlamış. Çünkü bu tasarımı birkaç farklı sunucuda gördüğüme yemin edebilirim ama kanıtlayamam, bu; birkaç yıllık tasarım ve eski tanıtım konularındaki görseller otomatikman siliniyor. Haritalar üzerinde bir sürü güncelleme yapmanıza rağmen en son hali bu ise mimarlarınızı daha iyi kişilerden seçmenizi öneririm. Sunucunuz için kullandığınız materyallerin bedava olup olmaması elbette beni veya başka herhangi birini ilgilendirmez ancak bedava şeyler kullanan bir sunucunun 2.000₺ para ödülü vereceğine kimse inanmaz. Ayrıca baltalama yapacak olsam direkt "berbat sunucu" gibi kısa kelimeler kullanırdım.
Gördüğünüz tüm sunucular bize ait :) Yıllar öncesinde satın almıştık ve şu anda piyasaya kıyasla halen modern ve çoğu tasarımdan dinamik duruyor. 2000₺ Turnuva'ya bütçemizin kanıtı için en büyük kanıtı çalıştığımız youtuber ve yayıncılarda görebilirsiniz, başka bunu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum. Yorumunuz ve iyi niyet belirtiniz için teşekkür ederim en içten dileklerim sağlıklı günler dilerim.

Konu Tasarımı Hoş Sistemlerde Az Çok İyi Sayılır Birazcık Nedense 1.8 Havası Aldım Başarılar <3​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl