Çözüldü Marketten bazı şeyler alınmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknuygur42

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Hepinize merhabalar sunucumun marketinde problem var. Groupmanagerda gerekli yetkiler olması rağmen oyuncular marketteki bazı itemleri alabilirken bazı şeyleri alamıyorlar. Market plugini olarak chestshop pluginin en son sürümünü kullanıyorum yardımcı olur musunuz ?

Sanırım Bu Yetkileri Eklemen Gerekiyor Birde Öyle Dene :

Kod:
ChestShop.shop.buy
ChestShop.shop.sell

Kod:
ChestShop.shop.buy
ChestShop.shop.sell
Onlar zaten ekli onlar ekli olmasaydı oyuncular marketteki hiçbir itemi alamazdı

O Zaman Bi Problem Yok Gibi Server İp Atarmısınız Bide gelip ben deneyeyim.

Edit : "itemleri alabilirken bazı şeyleri alamıyorlar" Derken Bir Hata Mı Veriyor ?

Kod:
ChestShop.shop.buy
ChestShop.shop.sell
Onlar zaten ekli onlar ekli olmasaydı oyuncular marketteki hiçbir itemi alamazdı
Edit : "itemleri alabilirken bazı şeyleri alamıyorlar" Derken Bir Hata Mı Veriyor ?
Market kuruldu diyor fakat item alınmıyor bu dediğim şey 30 civarı eşya iöin geçerli oyuncular diğer itemleri alabiliyorlar

Şuan Sunucudayım Gelirsen Halledebiliriz.

Başka Eklenti Kullanın Derim
Edit:

Admin Shop[DOUBLEPOST=1501877237,1501877080][/DOUBLEPOST]Çok Güzeldir.[DOUBLEPOST=1501877338][/DOUBLEPOST]Ayrıca Kullanışlı

essentials signs kullanabilirsiniz yada signshop

Sunucunuzun Dil İle İlgili Sıkıntıları Olabilir Bende Zamanında Yaşamıştım.Başka Plugin Kullanarak Çözülebilir Arkadaşların Belirttiği Şeyleri Deneyebilirsiniz.

İconomy pluginini yüklerseniz sorun çözülebilir diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl