Çözüldü Marketimde Bug Sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IYusuf_DemirI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Kurduğum Skyblock Sunucum Market Kısmında Oluşan Bir Sorun Dikkatimi Çekti Ve Bunu Çözemediğimden Dolayı Sizlerle Paylaşmak İstedim Marketimde Türkçe Harfler İçeren Eşyalar Satın Alma İşlemi Server İçerisinde Kimse Tarafından Gerçekleştirilemiyor Örnek Vermek Gerekirse Diamond İsim Olarak Market Kurmaya Çalışınca BU İtem Bulunamadı Kod Olarak Yazınca Oluşturuluyor Ama Ne Alabiliyoruz Nede Satabiliyoruz Bu Sadece Malesef Diamonda Özgü Bir Sorun Değil Bunun Gibi Böyle Türkçe Harfler İçeren Marketimdeki Eşyalardada Aynı Sorun Var Çözebilirseniz Çok Makbule Geçer Şimdiden Teşekkürler.

Merhabalar Kurduğum Skyblock Sunucum Market Kısmında Oluşan Bir Sorun Dikkatimi Çekti Ve Bunu Çözemediğimden Dolayı Sizlerle Paylaşmak İstedim Marketimde Türkçe Harfler İçeren Eşyalar Satın Alma İşlemi Server İçerisinde Kimse Tarafından Gerçekleştirilemiyor Örnek Vermek Gerekirse Diamond İsim Olarak Market Kurmaya Çalışınca BU İtem Bulunamadı Kod Olarak Yazınca Oluşturuluyor Ama Ne Alabiliyoruz Nede Satabiliyoruz Bu Sadece Malesef Diamonda Özgü Bir Sorun Değil Bunun Gibi Böyle Türkçe Harfler İçeren Marketimdeki Eşyalardada Aynı Sorun Var Çözebilirseniz Çok Makbule Geçer Şimdiden Teşekkürler.
İlginç bir sorun açıkcası. O item'in sadece id'sini girmeyi deneyin. Olmadı chestshops'u silin tekrar yükleyin son sürümünü..

Konu yanlış bölümde ayrıca bug dan bir resim verirseniz daha kapsamlı yardımcı olabiliriz sana.

İlginç bir sorun açıkcası. O item'in sadece id'sini girmeyi deneyin. Olmadı chestshops'u silin tekrar yükleyin son sürümünü..
Plugin Paketi Paralı Olarak Alınmış Bir Paket Ve İsim Olarak Markete Yazınca Market Kurulamıyor Dediğiniz Gibi İtem Id'si İle Kuruncada Oluyor Lakin Alım Satım İşlemi Gerçekleştirilemiyor[DOUBLEPOST=1483543946,1483543909][/DOUBLEPOST]
Konu yanlış bölümde ayrıca bug dan bir resim verirseniz daha kapsamlı yardımcı olabiliriz sana.
Kusura Bakmayın Pek Bilmiyorum Bir Dahaki Konumu Doğru Yere Açacağımdan Emin Olabilirsiniz Teşekkürler.

Plugin Paketi Paralı Olarak Alınmış Bir Paket Ve İsim Olarak Markete Yazınca Market Kurulamıyor Dediğiniz Gibi İtem Id'si İle Kuruncada Oluyor Lakin Alım Satım İşlemi Gerçekleştirilemiyor
Bana sadece chestshops pluginin configini vs atarmısınız? birde ben kontrol edeyim.

Skype Adresi Verebilirseniz Memnuniyetle Atarım

Hatırladığıma göre 1.8 sürümü bugluydu başka sürümünü dene veya spigot tan indir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl