Çözüldü Marketim için ufak bi düzenleme yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MericAytas

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Minecraft
MericAytas

Discord:

Mevica#6191

Skyblock sunucumda craftrise tipi sanal market kullanıyorum mesela örneğin 64 iron'ı 640t ye satabiliyoruz ama eğer üstümüzde 35 tane varsa elimizdekilerin hepsini alıp 35 versin bunu nasıl yapabilirim ?

Skyblock sunucumda * tipi sanal market kullanıyorum mesela örneğin 64 iron'ı 640t ye satabiliyoruz ama eğer üstümüzde 35 tane varsa elimizdekilerin hepsini alıp 35 versin bunu nasıl yapabilirim ?
35 ne veriyor onu anlamadım ? Detaylıca yazar mısınız ve kullandığınız sanal market skriptini atar mısınız ?

yanlış yazmışım özür dilerim yani 64 ironu 640 paraya satabiliyoruz ama elimizde örneğin 35 tane varsa 350 versin

Kod:
command /deneme:
    trigger:
        if player has diamond:
            set {_amount::%player%} to amount of diamond in player's inventory
            add {_amount::%player%}*10 to player's balance

Bu skriptte /deneme komutu çalışınca envanterinde olan diamond sayısı çarpı 10 kadar oyuncunun hesabına bakiye ekliyor.

Kod:
command /deneme:
    trigger:
        if player has diamond:
            set {_amount::%player%} to amount of diamond in player's inventory
            add {_amount::%player%}*10 to player's balance

Bu skriptte /deneme komutu çalışınca envanterinde olan diamond sayısı çarpı 10 kadar oyuncunun hesabına bakiye ekliyor.
peki ya bunu markete nasıl atayacağım biraz yardım eder misiniz ?

Quickshop öneririm.

Attığın konuda market chestcommands ile oluşturulmuş. Chestcommands esasında bir market sistemi değildir. Bunun için ya skriptle baştan market yazacaksın. Ya da hazır eklentilere başvuracaksın.

Attığın konuda market chestcommands ile oluşturulmuş. Chestcommands esasında bir market sistemi değildir. Bunun için ya skriptle baştan market yazacaksın. Ya da hazır eklentilere başvuracaksın.
Herneyse biraz editleyerek hedefime biraz ulaştım gibi isteyen olursa paylaşırım Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl