MericAytas
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 14
- Minecraft
- MericAytas
Discord:
Mevica#6191
Mevica#6191
35 ne veriyor onu anlamadım ? Detaylıca yazar mısınız ve kullandığınız sanal market skriptini atar mısınız ?Skyblock sunucumda * tipi sanal market kullanıyorum mesela örneğin 64 iron'ı 640t ye satabiliyoruz ama eğer üstümüzde 35 tane varsa elimizdekilerin hepsini alıp 35 versin bunu nasıl yapabilirim ?
Mevica#6191
command /deneme:
trigger:
if player has diamond:
set {_amount::%player%} to amount of diamond in player's inventory
add {_amount::%player%}*10 to player's balance
Mevica#6191
peki ya bunu markete nasıl atayacağım biraz yardım eder misiniz ?Kod:command /deneme: trigger: if player has diamond: set {_amount::%player%} to amount of diamond in player's inventory add {_amount::%player%}*10 to player's balance
Bu skriptte /deneme komutu çalışınca envanterinde olan diamond sayısı çarpı 10 kadar oyuncunun hesabına bakiye ekliyor.
Valla skriptti görmeden bir şey diyemem.peki ya bunu markete nasıl atayacağım biraz yardım eder misiniz ?
Mevica#6191
Valla skriptti görmeden bir şey diyemem.
www.mc-tr.com
Mevica#6191
o pluginde sanal market yapabilir miyim ?Quickshop öneririm.
TuvalsizRessam#2861
Attığın konuda market chestcommands ile oluşturulmuş. Chestcommands esasında bir market sistemi değildir. Bunun için ya skriptle baştan market yazacaksın. Ya da hazır eklentilere başvuracaksın.ChestCommands 17Menülü Market
Herkese selam 17 menülü Marketi ücretsiz vermeye karar verdim. İndirme Linki: menu.rar yml olduğu için virüs total koyma gereksinimi duymadım bildiğimiz üzere disk.yandex'e virüslü hiç bir dosya konamaz...www.mc-tr.com
Mevica#6191
Herneyse biraz editleyerek hedefime biraz ulaştım gibi isteyen olursa paylaşırım Konu KilitAttığın konuda market chestcommands ile oluşturulmuş. Chestcommands esasında bir market sistemi değildir. Bunun için ya skriptle baştan market yazacaksın. Ya da hazır eklentilere başvuracaksın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!