Çözüldü Markete Sp Koyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar Ben Skyblock Marketine Hayvan Splerini Koymak İstiyorumda Kodlari Bir Siteden Buldum Hayvan Sp Kodlarını Lakin Tabelada Kodları Yazıp Marketi Oluşturduktan Sonra Alıyorum Ve Koyduğumda Domuz Oluyor Nedense Kodunu Koyduğum Sp Olmuyor Bilenler Varsa Acil Yardim Etsin Lütfen.Teşekkürler Biraz Detaylı Anlatırsanız İyi Olur Çok Fazla Anlamıyorum Malesef.

Eline spawner al sonra /iteminfo yaz çıkan kodu yazarsan sorun çıkmaz ben öle yapıyodum[DOUBLEPOST=1485454498,1485454438][/DOUBLEPOST]Eline spawner al sonra /iteminfo yaz çıkan kodu yazarsan sorun çıkmaz ben öle yapıyodum.

Şöyle yapıyorum dediğinizide yaptım aynı sonucu aldım.Mesela elime sp'yi alıyorum örneğin 52:54 kodunu yaziyorum tabelanın en altına item kodu yerine tmm hoş güzel market kuruluyor satında alınıyor lakin satın alınan sp'yi yere koyunca pig oluyor ve ismide mesela sürekli canavar yaratıcısı olarak geçiyor.[DOUBLEPOST=1485455358,1485454721][/DOUBLEPOST]
Eline spawner al sonra /iteminfo yaz çıkan kodu yazarsan sorun çıkmaz ben öle yapıyodum[DOUBLEPOST=1485454498,1485454438][/DOUBLEPOST]Eline spawner al sonra /iteminfo yaz çıkan kodu yazarsan sorun çıkmaz ben öle yapıyodum.
Şöyle yapıyorum dediğinizide yaptım aynı sonucu aldım.Mesela elime sp'yi alıyorum örneğin 52:54 kodunu yaziyorum tabelanın en altına item kodu yerine tmm hoş güzel market kuruluyor satında alınıyor lakin satın alınan sp'yi yere koyunca pig oluyor ve ismide mesela sürekli canavar yaratıcısı olarak geçiyor.

Şöyle yapıyorum dediğinizide yaptım aynı sonucu aldım.Mesela elime sp'yi alıyorum örneğin 52:54 kodunu yaziyorum tabelanın en altına item kodu yerine tmm hoş güzel market kuruluyor satında alınıyor lakin satın alınan sp'yi yere koyunca pig oluyor ve ismide mesela sürekli canavar yaratıcısı olarak geçiyor.[DOUBLEPOST=1485455358,1485454721][/DOUBLEPOST]
Şöyle yapıyorum dediğinizide yaptım aynı sonucu aldım.Mesela elime sp'yi alıyorum örneğin 52:54 kodunu yaziyorum tabelanın en altına item kodu yerine tmm hoş güzel market kuruluyor satında alınıyor lakin satın alınan sp'yi yere koyunca pig oluyor ve ismide mesela sürekli canavar yaratıcısı olarak geçiyor.

-silkspawners.place.* [HASHTAG]#Spawner[/HASHTAG] Koyma Yetkisi
-silkspawners.silkdrop.* [HASHTAG]#Spawner[/HASHTAG] Kırma Yetkisi (ipeksi ile)

Bu İki Yetkiiyi Oyuncuya verirsen Sorun Düzelcektir.

-silkspawners.place.* [HASHTAG]#Spawner[/HASHTAG] Koyma Yetkisi
-silkspawners.silkdrop.* [HASHTAG]#Spawner[/HASHTAG] Kırma Yetkisi (ipeksi ile)

Bu İki Yetkiiyi Oyuncuya verirsen Sorun Düzelcektir.
Tam Olarak Nasıl Yapacağım Kusura Bakmayın Biraz Çaylağım Bu Konularda :D

Tam Olarak Nasıl Yapacağım Kusura Bakmayın Biraz Çaylağım Bu Konularda :D

İlk Başta Silk Spawner Pluginin Yükle Sonra

/mangaddp Default(veya oyuncu) silkspawners.place.*

/mangaddp Default(veya oyuncu) silkspawners.silkdrop.*

İlk Başta Silk Spawner Pluginin Yükle Sonra

/mangaddp Default(veya oyuncu) silkspawners.place.*

/mangaddp Default(veya oyuncu) silkspawners.silkdrop.*
Tamamdır Deneyeceğim Çok Teşekkürler.Bunun Sonucunda Bir Bug Fln Olurmu Peki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl