Bulundu /market oyuncuismi tarzında plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redcd2

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Vax3

Discord:

yok

Merhabalar bir hazırlıyorum ve normal marketin yanında oyuncuların kendi özel marketleri de olsun istiyorum.Örneğin /market oyuncu ismi yazdığında kendi markette satılmayan eşyaları burada satacak ve diğer kişilerde bakıp satın alacak bunun için hazır plugin var mıdır nasıl yapacağım?

QuickShop plugin işinize yarayabilir

Merhabalar bir hazırlıyorum ve normal marketin yanında oyuncuların kendi özel marketleri de olsun istiyorum.Örneğin /market oyuncu ismi yazdığında kendi markette satılmayan eşyaları burada satacak ve diğer kişilerde bakıp satın alacak bunun için hazır plugin var mıdır nasıl yapacağım?

Player Auctions eklentisini de kullanabilirsin. Ayrıca @MineBazaar ekibinin satışa sunmuş olduğu Norder eklentisinide inceleyip eklemeni tavsiye ederim.

1.8 sunucu maalesef bu pluginde 1.21 yazıyor
Hocam allah canınızı almasın 1.8 destekleyen eklenti mi kaldı? İsteğinizde biraz yeni nesil bir istek olduğundan yoktur yani varsa beni affedin ama yoktur yani hocam ben her gün eklenti sayfalarında geziyorum yok böyle bir şey. Farklı stillerde var hep. Örneğin tüccarımsı tarzında stokları oyuncuların eklediği eklentim var. Ama o da sizin isteidğiniz tarz değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl