Sol Reklam

Çözüldü Market menüsü , nasıl altın tabanlı market hazırlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertMC

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
37
Puanlar
13.420
Towny sunucusu hazırlıyorum. Deluxe Menus pluginini kullanarak sanal market menüsü hazırladım. Ama menüde satılan eşyaların karşılığında oyun parası değil altın vermesini istiyorum.
Menüden kısa bir örnek:

1688897143166.png

örneğin markette 32 buğday satan bir oyuncunun gelir olarak 1 altın almasını nasıl ayarlarım ?

Towny sunucusu hazırlıyorum. Deluxe Menus pluginini kullanarak sanal market menüsü hazırladım. Ama menüde satılan eşyaların karşılığında oyun parası değil altın vermesini istiyorum.
Menüden kısa bir örnek:

Eki Görüntüle 225132
örneğin markette 32 buğday satan bir oyuncunun gelir olarak 1 altın almasını nasıl ayarlarım ?
- '[console] give %player% gold_ingot 1'

give %player% gold_ingot|iron_ingot|diamond|emerald 1

Eki Görüntüle 225163
Eki Görüntüle 225164
şekildeki gibi ikisinide denedim ancak çalışmadı. Bu arada eğer oyuncu 32 buğdaya sahipse onda bulunan buğdayları almalı ve yerine 1 gold vermeli. Eğer buğdayı yoksa çalışmamalı
Onu bu şekilde sadece DeluxeMenu kullanarak yapamazsınız. Onun için ayrı bir plugin veya skript yazmanız lazım. Şartlara göre hareket edeceğiniz için DeluxeMenu tek başına bu imkanı sağlamaz size.

Onu bu şekilde sadece DeluxeMenu kullanarak yapamazsınız. Onun için ayrı bir plugin veya skript yazmanız lazım. Şartlara göre hareket edeceğiniz için DeluxeMenu tek başına bu imkanı sağlamaz size
Cevap için teşekkürler. Peki bu işi sağlayacak bildiğiniz bir plugin var mıdır ?

Benim bildiğim yok. Fakat discord üzerinden yazarsanız isteklerinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım basit bir şeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!