Marina Network OPSkyBlock | 1.8 / 1.12 | Gelişmiş Edit | Banka | IDDIA | Borsa | Demogorgon Parçası | Muhtar Emmi | Sayılamayan Bir Çok Özellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarinaNetwork

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
ApertureWarriorS

Discord:

ApertureWarriorS#0001

Konu Tasarımı.jpg

1.png

HUxoRA.png

2.png

HUxoRA.png

3.png

HUxoRA.png

4.png
HUxoRA.png
ADA.png

Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız ve 5 adet sunucu içi görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Konu tasarımı orta,
Sunucunuzda ek sistem görmedim hep klasik plugin gibi
umarım sistemler eklersiniz ve başarılı sunucu haline gelirsiniz.
Bol şans...

Tasarimlar ve Sistemler klasik basarilar dilerim

Haritalar dışında normal bir sunucu sayılır, başarılar dilerim.

Haritalar güzele benziyor. Başarılar diliyorum. :)

KadirHB & KemalHB'nin Sunucusu Olan MarinaNetwork mu bu ?

Tasarım desen keyubunun hazır tasarımı , sistemler desen her sunucuda olan sistemler sayılamayan bir ton özelliği ben göremedim herhalde Madem o kadar özellik var editten daha güzel bir şeyler yazamadınız mı tasarıma , tek artısı haritası sanırım , sunucu sahiplerinden biri mimardı o kadar da olsun diyelim görmekten sıkıldığımız opskyblocklara bir tanesi daha eklendi.

Tasarım hazır sistemlerin bir kaçı harici full klasik ve bir ton özellik cidden bulunmuyor sayabiliyorum ben açıkcası

Konu tasarımı değiştirmelisiniz, haritalar güzele benziyor, sistemler klasik olmuş. Başarılar dilerim <3

Sunucumun adını çalıp gidip düzgünce adınızı değiştirin diye rica edince "nabarsın mahkemeyemi verirsin, ver" diyen yönetimi bulunan bir sunucu.
Lütfen bunlara fırsat vermeyin Marina Network her zaman benim kalacaktır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dur eklemeyi unuttum bizim sunucumuza girip sistemlere bakarak sistem eklemeye çalışan çalıntı sunucu...

Son düzenleme:

İşin açıkçası sunucuyu baya bir beğendim ama sunucunun sistemleri biraz bana yetersiz gibi geldi. Onun dışında gayet güzel görünüyor :P ☕

Güzel bir sunucu. Başarılar dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl