MARINA NETWORK | OP SKYBLOCK | play.marinanw.com

WaterSoon

Sınavda tüm kitaptan sorumlusunuz.
Elmaslar
146
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2.png
3.png
4.png
5.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KOPYALANABİLİR İP : play.marinanw.com

Son düzenleme:
Konu tasarımı içimi kararttı umarım en yakın zamanda geliştirilir.

Konu tasarımı içimi kararttı umarım en yakın zamanda geliştirilir.
Yorumunuz için teşekkürler. Sunucunun belli bir ana renkleri var o ana renklere uygun bir tasarım yaptım.

Güzel bir sunucu olduğunu düşünüyorum.

Buildler çok iyi denilmez ama kötü de değil nolsa WaterSoon yaptı.

Tasarım çok güzel olmuş

Güzel bir sunucu olduğunu düşünüyorum.

Buildler çok iyi denilmez ama kötü de değil nolsa WaterSoon yaptı.
Yorumun için teşekkürler. Build eskiden yaptığım bir harita. sadece üzerinde düzenlemenler yaptım. Zaman içerisinde harita değişecektir. Marina Network olarak haritalarımızı sürekli değiştiririz. Sürekli aynı haritada oynayan oyuncular artık sunucunun klişe olduğunu düşünür. yeniliklerle oyuncunun hevesini arttıracağız. Bu işlem sadece haritayla değil pluginlerin ve skriptlerin de gelişmesiyle olacaktır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım çok güzel olmuş
Yorumun için teşekkür ederim

Keşki sadece mapları değil sunucuda sistemleride tanitsaniz daha iyi olabilir.
Yani yazmayıp resimler ile gösterseniz daha iyi olabilirdi ama konu tasarimi iyi koyu renkli dikkat cekici.

Konu tasarımı değiştirilirse güzel olur. Sunucunuzu beğendim. Başarılar dilerim.

Güzel bir sunucu olmuş başarılarınızın devamını dilerim -FireLighting_EG

Keşki sadece mapları değil sunucuda sistemleride tanitsaniz daha iyi olabilir.
Yani yazmayıp resimler ile gösterseniz daha iyi olabilirdi ama konu tasarimi iyi koyu renkli dikkat cekici.
Haritaları daha gazla göstermemin sebebi sanırım builder olduğumdan kaynaklıdır. Konu editlenince resim de eklerim. Yorumun için teşekkürler.

Konu tasarımı değiştirilirse güzel olur. Sunucunuzu beğendim. Başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler

Güzel bir sunucu olmuş başarılarınızın devamını dilerim -FireLighting_EG
Yorumun için teşekkürler.

Taha ve kadir yine hoş bir şeyler ortaya çıkartmışsınız elinize sağlık. Konu tasarımı konusunda yardımcı olabilirim istersen. Build güzel gözüküyor eline sağlık. Başarılar.

Taha ve kadir yine hoş bir şeyler ortaya çıkartmışsınız elinize sağlık. Konu tasarımı konusunda yardımcı olabilirim istersen. Build güzel gözüküyor eline sağlık. Başarılar.
Yorumun için teşekkür ederim. Konu tasarımında yardıma ihtiyacım olduğunda arkamda senin olmana sevindim. :)

Son düzenleme:
Konu tasarımı geliştirilmeli. Haritayı sen yaptığından harika ötesi, sistemler geliştirilmeli.

Konu tasarımı çok mu siyah sanki?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl