SonNefes23
noview.
bu pluginler tam istediğimi karşılamıyor bunlar komutla rastgele ışınlıyor ben yeni başlayan veya ölenlerin rastgele doğmasını istiyorumDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SonNefes23
bu pluginler tam istediğimi karşılamıyor bunlar komutla rastgele ışınlıyor ben yeni başlayan veya ölenlerin rastgele doğmasını istiyorum
efepltt
bu pluginler tam istediğimi karşılamıyor bunlar komutla rastgele ışınlıyor ben yeni başlayan veya ölenlerin rastgele doğmasını istiyorum
Dediğin iki şey biraz farklı ve çelişkili değil mi?oyuncuların npc tıkladıktan sonra mapte random yerlerde doğmaları için bir plugin arıyorum
Keopsfenks#3642
vanilla'da öldükten sonra rastgele doğmuyor diye biliyorum. Belirli bir konumda doğuyorsun, doğma noktası olarak. Yatak vb faktörlerle değiştirmediğinde.Dediğin iki şey biraz farklı ve çelişkili değil mi?
Öldükten sonra oyuncular zaten rastgele doğar o dünya içerisinde. Eğer npc ye /rtp </world> komutunu atarsan ve permission ayarlamasını yaparsan o dünya içerisinde rastgele bir yere ışınlanırsın zaten. Oyuncular ise /home komutu ile spawnpoint noktalarına ışınlanabilirler. Kısacası öldükten sonra oyuncuları spawn bölgesine gönderip npc ye sağ tıklayıp o dünyaya ışınlanmasını sağlayabilirsin.
maadenci
noview.
znpcs ile npc den script çalıştırmam mümkün mü?Skript ile yapılabilir.
Kod:respawn: set {_} to location(random integer from -1000 to 1000, random integer from 0 to 120, random integer from -1000 to 1000, world("world")) teleport player to {_}
maadenci
Elbette mümkün, sizin için ışınlanma olayını bir fonksiyona adadım. Bu şekilde ışınlanma kodlarını tek seferde tekrardan yazmadan kullanabilirsiniz.znpcs ile npc den script çalıştırmam mümkün mü?
function ışınlanma(o:player):
set {_} to location(random integer from -1000 to 1000, random integer from 0 to 120, random integer from -1000 to 1000, world("world"))
teleport {_o} to {_}
command ışınlan:
trigger:
ışınlanma(player)
respawn:
ışınlanma(player)
/znpcs action add <npc> CMD ışınlanrightclick on entity:
ışınlanma(player) if entity's name = "&e&lIŞINLANMA"
&e&lIŞINLANMA olarak ayarlayınız.Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!